Studenții nigerieni au părăsit hotelul Flora! (galerie foto)

La baza nautică de la UMC a sosit astăzi o delegaţie nigeriană, condusă de ambasadorul Nigeriei la Bucureşti. Cu această ocazie s-a aflat că hotelul Flora a rămas fără studenţii nigerieni. Ei au reuşit să convingă finanţatorul din Nigeria să stea în apartamente închiriate. Potrivit prorectorului UMC, prof. dr. Cornel Panait, studenţii nigerieni nu mai locuiesc din luna martie la hotelul Flora.

Vă amintim că studenţii nigerieni înmatriculaţi la Universitatea Maritimă din Constanţa (UMC) au protestat în urmă cu câteva luni, mai exact prin luna februarie, în faţa hotelului Flora din Mamaia, unde erau cazaţi de doi ani şi jumătate.

Tinerii au ieşit cu valizele în faţa unităţii de cazare, au scandat, au dansat şi şi-au scris supărările, în limba engleză, pe foi mari de hârtie, pe care le-au afişat în faţa camerelor de filmat. Nigerienii susţineau că nu mai doresc să fie cazaţi la hotelul Flora, din mai multe motive: nu le place mâncarea, nu le plac condiţiile şi trebuie să circule cu taxiul. Mai mult, aceştia doreau să primească de la UMC banii pe care statul nigerian îi alocă pentru cazare şi mâncare. Ei spuneau că vor folosi banii pentru a căuta o altă cazare, mai aproape de universitate.

Hotelul Flora din staţiunea Mamaia funcţionează pe societatea Xenoti SRL. Firma a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în Mamaia, Complexul Flora. Are un capital social subscris de 10.000 de lei, deţinut de Gabriel Sorin Strutinsky, Nicuşor Daniel Constantinescu, defunctul Mihail Gheorghe Cârciog şi Radu Ştefan Mazăre, fiecare cu câte 25%. Administratorul societăţii este Sorin Strutinsky.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Zeci de studenți nigerieni de la Universitatea Maritimă Constanța își strigă nemulțumirea. Cu ce probleme de confruntă (galerie foto+video)

12 Apr 2018 4011

Studenţii nigerieni îşi strigă nemulţumirile, într-un protest la Constanţa! (galerie foto)

10 Apr 2017 3475

Cum câştigă bani Strutinsky, Mazăre şi Constantinescu de la statul nigerian

09 Mar 2016 5703

Studenţilor nigerieni de la UMC nu le mai place la Flora! Protest în faţa hotelului deţinut de Strutinsky, Constantinescu şi Mazăre (galerie foto)

12 Feb 2016 5253

Revolta studenţilor nigerieni de la UMC, redată prin fotografii

11 Feb 2016 3621

UPDATE. Nemulţumiţi de condiţiile de cazare Studenţii nigerieni de la UMC „fac valuri“ în faţa hotelului Flora. „Nu suntem sclavi!“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Feb 2016 7015