Supravieţuitoarea din "iadul" de la Restaurantul Beirut, externată Nicoleta Buirencu a revenit acasă

Nicoleta Buirencu, tânăra care a supravieţiut incendiului devastator care a distrus restaurantul Beirut din Constanţa, a fost externată, scrie spynews.ro, preluat de România Tv. Frumoasa dansatoare este acum din nou în braţele iubitului şi alături de familia care i-a stat alături în acestă perioadă grea, mai spune sursa citată. 
 
După mai multe intervenţii chirurgicale pentru a acoperi zonele arse, Nicoleta se bucură de cele mai frumoase momente alături de cei dragi ei. 
 
"Poate că pentru lume eşti o singură personă, dar pentru o anumită persoană, eşti întreaga lume. TE IUBESC! — with Dorosan Alexandru", a fost mesajul postat de Nicolle alături de o fotografie în care apare în braţele iubitului ei.
 
Trei dansatoare au murit şi a patra a fost grav rănită într-un incendiu devastator, în aprilie, în restaurantul libanez Beirut din centrul oraşului Constanţa. Tânăra rănită, în vârstă de 19 ani, a fost internată la Spitalul de Arşi, în stare critică, având arsuri şi la nivelul căilor respiratorii. 
 
Dansatoarele care şi-au pierdut viaţa aveau vârsta de 22, 23 şi, respectiv, 24 de ani. Una dintre acestea, Micky, era din Mangalia şi era studentă a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică.
 
Sursa: rtv.net
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Veste şoc pentru mai mulţi pompieri din Constanţa!

17 Jul 2017 21641

„Băi, murim aici!“ Se cere audierea unui martor foarte important în dosarul Beirut. Ce a spus în timpul urmăririi penale

26 May 2016 3306

Eroul anonim din ISU Dobrogea Nicoleta Buirencu, salvată din restaurantul Beirut din Constanţa de un pompier (galerie foto)

12 Apr 2014 5935

Litoral Tv Tânărul care a ajuns pe patul de spital după tragedia de la Beirut a fost externat

11 Apr 2014 2243

Pacientul internat la Spitalul Judeţean în urma incendiului de la restaurantul Beirut din Constanţa, externat

11 Apr 2014 3284

Tânăra rănită în incendiul de la Restaurantul „Beirut” din Constanța a fost operată

08 Apr 2014 3019

Imagini cu salvarea Nicoletei, dansatoarea care a supravieţuit iadului de la „Beirut” (video)

08 Apr 2014 4495

Declaraţie cutremurătoare despre incendiul de la restaurantul Beirut din Constanţa Am văzut o fată cum ardea în flăcări

08 Apr 2014 2932

Cele trei fete decedate în urma incendiului de la restaurant Beirut din Constanța – plânse de toți prietenii (galerie foto)

06 Apr 2014 17592