Suspecţii de şantaj din Poarta Albă, cercetaţi sub control judiciar

Cei doi tineri din Poarta Albă suspectaţi de şantaj au fost lăsaţi în libertate. Magistraţii Judecătoriei Constanţa au respins propunerea procurorilor de arestare preventivă pe numele lui Alexandru Băluţă, de 21 de ani şi Marian Gorun, de 30 de ani. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori la instanţa superioară.
 
Cei doi au fost reţinuţi, luni, în urma unui flagrant organizat de poliţişti şi procurori. Aceştia ar fi pretins suma de 2.000 de lei de la o femeie, pentru a nu-i arăta soţului acesteia presupuse imagini compromiţătoare cu victima şantajului.
 
Conform anchetatorilor, Băluţă, care a mai fost cercetat pentru infracţiuni informatice, a spart contul de mail al victimei, de unde a descărcat fotografii presuspus compromiţătoare cu femeia. Pentru a nu le face publice şi a nu i le arăta soţului, Băluţă i-a pretins acesteia 2.000 de lei. Pentru că femeia a spus de mai multe ori că nu are aceşti bani, Băluţă, ajutat de Gorun au contactat victima în repetate rânduri pe reţelele de socializare, ameninţând-o că pune pozeele pe un CD care va ajunge la soţul său.
 
În acel moment, femeia a acceptat să se întâlnească cu cei doi, dar imediat a anunţat poliţiştii, iar anchetatorii au realizat un flagrant cu bancnote marcate. Bărbaţii au fost reţinuţi în momentul în care femeia le-a dat o mie din cele două mii de lei pretinse.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.