Suspectul principal în cazul unei maşini furate la Fântânele Lucian Constantin Spânu, depistat după mai multe furturi comise la Năvodari

În urma extinderii cercetărilor efectuate de poliţiştii din Năvodari asupra unui grup de patru tineri, printre care doi minori, suspectaţi că au spart, duminică, au autoturism, din care au furat o bormaşină evaluată la o mie de lei, anchetatorii au stabilit că, aceştia ar fi comis mai multe furturi pe raza oraşului Năvodari.
 
Suspecţii sunt Lucian Constantin Spânu, de 20 ani, din Năvodari şi Mihai Gheorghe Ioniţă,  de 28 ani, din comuna Fântânele. Prejudiciile cauzate au fost recuperate în totalitate şi predate părţilor vătămate.
 
De asemenea, oamenii legii au stabilit că Lucian Constantin S. este principalul suspect în furtul unui autoturism, faptă comisă în noaptea de 5 spre 6 octombrie în comuna Fântânele şi rămasă iniţial cu autor necunoscut. Autoturismul a fost recuperat. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurale Cogealac şi de poliţiştii din Năvodari în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale. Poliţiştii vor sesiza ulterior Parchetul, iar suspectul ar putea fi reţinut.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.