Sute de mii de pachete de ţigări, descoperite într-un container din Portul Constanţa Sud, puse sub sechestru (video)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, la cerere procurorilor din cadrul Curţii de Apel Constanţa, au dispus sechestrul asigurator asupra cantităţii de 460.200 de pachete cu țigări din mărcile Marble Fliter de Luxe, Marble Royal, Marble Gold, Business Royals şi DON.

Întreaga cantitate de țigarete din container, în valoare de aproximativ 1.000.000 de euro, a fost ridicată și depozitată la sediul Gărzii de Coastă.
 
În cauză, cercetările au fost demarate când, la sfârșitul lunii iulie 2014, în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au efectuat controlul fizic al mărfurilor dintr-un container cu țigarete sosit în Portul Constanța Sud Agigea.

Din cercetările efectuate de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța, a reieşit faptul că întreaga cantitate de țigarete provenea din Olanda și era destinată unei firme din Republica Bulgaria care se afla în atenția polițiștilor de frontieră constănțeni pentru implicarea în activități de contrabandă cu țigarete.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Agenți de poliție, trimişi în judecată. Ce spune DNA despre TIR-uri cu țigări de contrabandă. S-a pus sechestru pe bani

07 Mar 2017 2273

Sechestru asigurator pentru ţigări de un milion de euro, descoperite în Portul Constanţa Sud (video)

29 Nov 2014 2140