Sute de oameni, prezenți la înmormântarea milionarului Ilie Vonica Soția nu l-a putut conduce pe ultimul drum

Sute de oameni au participat la înmormântarea milionarului Ilie Vonica.

O stradă întreagă a fost blocată pentru a permite trecerea cortegiului funerar. Mai mulţi politişti au fost chemaţi să supravegheze zona, mai ales că printre cei prezenţi la înmormântare se aflau şi politicieni, transmite România Tv. La funeralii nu a putut fi prezentă soţia lui Ilie Vonica, Ioana Dana Vonica, arestată în dosarul reţetelor false.

Ilie Vonica a fost condus pe ultimul drum cu aplauze. Nu au lipsit nici incidentele. Din cauza căldurii, două persoane au căzut din picioare şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ilie Vonica a fost îngropat nu la marginea unui cimitir, aşa cum se obişnuieşte în cazul sinucigaşilor, ci alături de înalte feţe bisericeşti la cimitirul de la Biserica din Groapă de pe strada Justiției din Sibiu.

Priveghiul milionarului sinucigaş s-a transformat sâmbătă seara în circ. Soţia sa, Ioana Dana Vonica, a fost eliberată din arest pentru trei ore ca să-şi poată lua rămas bun de la soţul ei. Ea a venit la Sibiu escortată de poliţie. Când a sosit, dar şi la plecare, apropiaţii familiei nu i-au lăsat pe jurnalişti să filmeze. I-au agresat şi le-au spart camerele de filmat, scrie România Tv.

Ilie Vonica s-a sinucis marți după-amiază, aruncându-se în cap de pe mansarda casei sale. Omul de afaceri sibian a lăsat în urma sa o scrisoare de cinci pagini, în care menţionează de scandalul reţetelor false, în care este implicată soţia sa, Ioana Vonica. Gestul lui Ilie Vonica a venit la 24 de ore după ce a aflat că soţia sa, Ioana Vonica, va rămâne în închisoare.
Medic de profesie, Ilie Vonica deţinea două spitale private în Sibiu, două centre de fertilizare in vitro, dar şi o reţea de farmacii. Averea lui a fost estimată la aproximativ 95 de milioane de dolari, scrie România Tv.

Dana Ioana Vonica nu a fost lăsată la înmormântare, întrucât judecătorii au considerat că femeia a fost lipsită de sentimente şi de respect pentru bolnavii de cancer de pe urma cărora s-a îmbogăţit.




Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.