UPDATE 2. Gest extrem, dragoste neîmplinită Adolescentă înecată la Murfatlar, în Canalul Dunăre-Marea Neagră

 
O tânără din Murfatlar a dispărut, în această seară, în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. 

În urmă cu câteva minute, în jurul orei 21.00, adolescenta de 17 ani a fost recuperată, decedată, din apă, de scafandrii ISU Dobrogea. Aceştia au fost alertaţi după ce familia a anunţat Poliţia că minora a lăsat acasă un bilet de adio şi îşi anunţa gestul extrem.

Nimeni nu a văzut-o intrând în apă, însă pompierii militari s-au ghidat după o pereche de papuci găsită pe malul abrupt al canalului. S-au scufundat şi au descoperit că fata şi-a dus la capăt ceea ce pare, la prima vedere, intenţia sinucigaşă.

UPDATE 2, 31 mai, ora 10.59

Maria G. era elevă la clasa a X-a la Colegiul Național Kemal Ataturk din Medgidia. Vineri please acasă în Murfatlar ca de fiecare dată când venea weeked-ul și mergea la mama sa. Adolescenta era un elev silitor și nimeni nu s-a așteptat la gestul ei. Motivul sinuciderii nu este clar, dar apropiații spun că ar fi sărăcia și decepția în dragoste, așa cum reiese și din biletul de adio lăsat.
 
Postările prietenilor care au cunoscut-o au apărut pe rețeaua de socializare Facebook
 
„Te iubesc si te voi iubi mereu...stiu ca de acolo de sus simti si tu acelas lucru, nu te voi uita niciodata bby meu mic”, scrie o persoană.
 
„Noapte bună îti dorim suflet drag pt că stim, că ne vezi si ne auzi.te vom iubi si nu te vom uita niciodată”, a postat o altă persoană.

 

UPDATE 1

Poliţiştii au fost alertaţi de dimineaţă de mama fetei, care a găsit biletul de adio, iar lângă, fotografia cu iubitul tinerei. Adolescenta era elevă în clasa a X-a la un liceu din Medgidia.




Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tânăra găsită decedată pe plaja din Mamaia ar fi DJ Lalla din București (GALERIE FOTO)

28 Sep 2023 6555

Din spatele uşilor închise Caz real desprins parcă dintr-un film de groază. Cum s-a petrecut nebunia crimelor de la Cernavodă

26 Sep 2016 7880

Steag roşu arborat de salvamari pe litoral O tânără din Botoşani s-a înecat la Costineşti, un turist este dispărut în mare la Agigea

08 Aug 2015 3883