Țara lui Mazăre România, destinația turismului sexual pe harta Europei! Europa reacționează

radu_mazare.jpgPetru Luhan, europarlamentar: "Țara lui Mazăre: România, destinația turismului sexual pe harta Europei! Europa reacționează: "Modelul de promovare al turismului românesc este nedemn pentru o Europă modernă". Declarațiile din ultima vreme ale domnului Radu Mazăre pe tema promovării litoralului românesc prin frumusețea și „deschiderea" fetelor frumoase din țara noastră m-au făcut să mă întreb dacă dl Mazăre este conștient de implicațiile propunerii sale publice. La început am crezut cu tărie ca Radu Mazăre glumește!

A doua oară când l-am auzit vorbind despre asta, m-am gândit că dorește să se reafirme ca politician nonconformist! Când am văzut însă că domnul Mazăre are în gând o strategie de promovare a litoralului românesc, ca destinație de turism sexual, cu target Țările Arabe am rămas consternat.

Dar nu s-a oprit aici! Radu Mazăre a continuat această campanie de presă precizând că dorește să propulseze în funcția de Secretar de Stat la ministerul de resort un apropiat care să-i împărtășească convingerile în acestă nouă abordare: „a turismului fără constrângeri".

Întrebat pe un post public de televiziune ce înțelege prin turism fără constrângeri, dl Mazăre a răspuns dezinvolt: că „toată Europa e plină de reguli și că noi ar trebui să le oferim altceva turiștilor, ceva ce ei nu găsesc în alte părți, sau găsesc mai greu".

Adică ce vrea să spună domnul Mazăre de fapt: să dăm turiștilor fete frumoase și poate ceva mai ieftine decât în alte țări ale UE. Mă întreb dacă fetele sunt de acord? Sau dacă cineva le-a consultat și pe ele? Sau asta contează mai puțin câtă vreme frumusețea româncelor, în viziunea lui Mazăre, reprezintă un bun al statului român pe care PSD urmează să-l negocieze după bunul plac.

 Am fost contactat zilele acestea de mai mulți colegi din Comisia pentru Dezvoltare Regionala a Parlamentului European, care mi-au spus că România ar trebui să se inspire din modelele de succes europene în turism, chiar și din estul Europei, care atrag anual zeci de milioane de turiști și nu din exemplul unor destinații exotice care promovează valori nedemne de o Europă modernă.

 Împărtășesc opinia colegilor mei din țări respectabile și sper ca România să nu se transforme într-o Thailandă a Europei. În baza respectului pe care îl port femeilor din țara noastră îi cer ministrului desemnat pentru portofoliul dedicat turismului și dezvoltării regionale să nu dea concurs unor astfel de propuneri halucinante care fac rău României atât în interior cât și în spațiul UE".

Petru Luhan, europarlamentar


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța anunță Se oprește apa în zona centrală!

18 Jul 2023 3071

E-Distribuție Dobrogea Se întrerupe curentul în Medgidia, Năvodari, Mereni și Aliman. Iată cine este afectat

18 Jul 2023 1089

Report de peste 3 milioane de euro la Joker şi de peste 1 milion de euro la 6/49, la tragerile de duminică

08 Sep 2019 1845

Asociația Elevilor din Constanța solicită demiterea ministrului Valer-Daniel Breaz pentru dezinformare

08 Sep 2019 2088

Doliu printre camarazii de pe Fregata „Regina Maria“

14 Jul 2019 12868

ANM Cum va fi vremea în aprilie

31 Mar 2019 2147

Atenţie! Poliţia Locală verifică dacă aţi plătit taxa de parcare prin SMS în zonele special amenajate

21 Oct 2018 6138

Avarie RAJA în municipiul Constanţa. Vezi dacă esti afectat!

21 Oct 2018 2522

Update. Este Ziua Imnului Naţional. Restricţii de circulaţie. Ce se întâmplă la Constanţa (galerie foto + video)

29 Jul 2018 3665

Filmul intitulat “Marea Unire- România, la 100 de ani” va putea fi urmărit pe un ecran gigant în Piaţa Ovidiu

27 Jul 2018 2190

A fost dezastru. Cantități de apă pe metrul pătrat în județul Constanța. Unde a fost, ieri, recordul de precipitații

29 Jul 2017 5410

Cutremur în România în această noapte. Distanța epicentru - principalele orașe din sud-estul României

29 Jul 2017 4677

Accident rutier grav la Cernavodă din cauza unui strănut. Un autoturism a intrat într-un microbuz aflat în stație. Două victime. Șoferul este preot (galerie foto+video)

16 Jul 2017 24087

Cutremur în România în această dimineață. Ieri a fost un lanț de alte patru. Zona seismică Vrancea foarte activă

14 Jul 2017 5183

Cutremur semnificativ în România în această noapte. Ce magnitudine a avut și la ce distanță a fost epicentrul față de orașele județului Constanța

13 Jul 2017 16898