Targ-expoziție de produse românești în Costinești

În Costinești va avea loc în perioada 6-10 august cea de-a V-a editie a evenimentului „Târg-expoziție de produse românești”.

Târgul general cu vânzare de bunuri de larg consum ofera turiștilor de pe litoral, pe parcursul a cinci zile, oportunitatea de a face cumpărăturile direct de la producatori.

„Evenimentul se doreste o intoarcere la traditie, promovarea si sprijinirea producatorilor si produselor romanesti pe litoral si nu numai. Renuntarea la “chici”, incurajarea tinerei generatii ca nu e rusinos sa fi roman, sa te imbraci si sa te porti romaneste”, anunță organizatorii. 
   
Nu vor lipsi nici cadourile gastronomice de pe mesele producatorilor: turta dulce, prajiturile, placintele si alte bunatati. De asemenea turistii veniti la mare in aceasta perioada gasesc la targ şi obiecte mestesugaresti fabricate cu mult suflet si migala de mesteri populari, icoane ortodoxe sculptate manual, produse cosmetice şi de întreţinere a sănătăţii, bijuterii handmade,obiecte de decor si accesorii, sunt doar cateva dintre surprizele cu care sunt asteptati la „Targ-expozitie de produse romanesti” turistii veniti in statiunea Costinesti.
Bijuteriile sunt lucrate cu mult bun gust, fiind confectionate din pietre naturale, pietre semipretioase, de diverse culori (albastru, alb, rosu, verde, roz, mov, grena), avand atasate perlute, elemente swarovski sau din argint.
La targ, creatorii de bijuterii hand-made aduc cu ei piese prefabricate, asa ca pot fabrica o bijuterie unicat in cateva clipe.
Pe lângă trendurile verii, producatorii prezinta si propunerile pentru suveniruri unicat: obiecte speciale, realizate în maniera handmade, care reflecta personalitatea fiecaruia - enigmatica, vesela, eleganta, copilaroasa, colorata, mereu doritoare de lucruri noi.
Pe parcursul expozitiei se vor oferi cadouri surpriza din partea firmei Ozzy Grup și Primariei Costinesti.

Turistii aflati pe litoral sunt asteptati sa viziteze standurile expozitionale vis-a-vis de Parcul de distractii, langa str. Tineretului. Targul va fi deschis zilnic in perioada 6-10 august 2014, cu un program de vizitare intre orele 09.00- 24.00 si acces gratuit.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.