Teatrul "Oleg Danovski" în doliu! Un maestru de sunet a murit la numai 43 de ani!

 
 
Teatrul Naţional "Oleg Danovski" este din nou în doliu. Maestrul de sunet Florin Găvan a murit, la numai 43 de ani. În luna mai ar fi împlinit 44. Nu a mai apucat. 
 
Daniela Vlădescu, directorul Teatrului, şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a ne vorbi despre Florin Găvan. Ea ne-a povestit că era unul dintre oamenii cei mai activi din teatru, muncea de dimineaţă până seara. Era genul de om dăruit care făcea faţă unui volum uriaş de muncă. 
 
Daniela Vlădescu spune că este o pierdere uriaşă pentru teatru, dar şi pentru fiul lui, care este student la Conservator şi cântă şi în corul teatrului. Băiatul va fi crescut de acum de bunică. 

Înmormântarea va avea loc, cel mai probabil, mâine, la ora 12.00. 

Pe Facebook, mesajele curg de când s-a aflat vestea:

”Dumnezeu sa-l ierte!!!!”

”Parca ieri ati fost in turneu... imi aduc aminte ca va urmaream pe facebook pozele si ma bucuram cand vedeam ceva nou si parca simteam ca sunt si eu printre voi, Dadusem like si la aceasta poza, iar acum .... acum scriu ce?... E dureros…”

”Dumnezeu sa-l odihneasca!”

”Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!!”

”Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnească in lumina!”


„Dumnezeu sa-l ierte”
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gâmboțeanu Stelian

16 Mar, 2016 07:32

Dumnezeu să al ierte !!!!!!! Sincere condoleanțe!!!

Articole asemanatoare

„De ce ai plecat atât de devreme la îngeri?“ Maestrul de sunet Florin Găvan, de la Teatrul „Oleg Danovski“, condus pe ultimul drum

17 Mar 2016 2447