Stiri calde

Telefoanele românilor au sunat în acelaşi timp. Mesajul de alertă i-a speriat


Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă au anunţat că vor testa sistemul RO-alert la nivel naţional în data 20 septembrie. Astfel, la ora 11:00, un sunet puternic s-a auziat aproximativ în acelaşi timp la majoritatea posesorilor de telefoane mobile din România. Şi când spunem majoritatea, mai mulţi utilizatori au reclamat că nu au primit mesajul de alertă. Aici ne referim la locuitorii din Captială care au postat pe reţelele de socializare că nu au primit alerta, pe când în alte oraşe utilizatorii anumitor firme de telefoane nu au putut recepţiona mesajul de alertă.

"M-am speriat că a început telefonul să vorbească", a spus o femeie pe Facebook, iar o altă femeie a spus că s-a speriat "că telefonul a început să vorbească singur". O altă femeie a crezut că este virus, dar mulţi reclamă că nu au primit.

Testarea sistemului va continua în data de 21 septembrie, în intervalul orar 10.00-12.00, când vor fi transmise mesaje de avertizare către locuitorii orașelor Mangalia si Eforie, comunelor Tuzla şi Chirnogeni , iar între orele 17.00 - 19.00, se vor transmite mesaje către o parte din populația municipiului Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Incendiu de amploare la un depozit de deșeuri industriale reciclabile din Timișoara. A fost transmis mesaj prin sistemul ROALERT (video)

12 Mar 2019 494

Sistemul RO-ALERT a fost activat la Brașov. Zeci de jandarmi și veterinari chemați în ajutor. Ce s-a întâmplat

04 Dec 2018 373

Sondaj de opinie Aproape jumătate dintre respondenți au crezut că vor fi alertați la cutremur

05 Nov 2018 315