Tentativă de omor între homosexuali la Gherla. Presupusul agresor este constănţean

 
Vă spuneam ieri că un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Gherla, a ajuns, ieri, în stare critică la spital, după ce a fost găsit înjunghiat în scară blocului de pe strada Victoriei, din localitate. Revenim cu noi informaţii despre acest caz şocant.
Alarma a fost dată ieri, la 4 dimineaţa, când vecinii au auzit strigăte după ajutor. Un echipaj al Poliţiei Gherla l-a găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, la etajul 1 al blocului în care stătea. Medicii ajunşi la faţă locului i-au oprit sângerarea victimei şi au transportat-o la spital. Pe strada Victoriei a fost trimis un echipaj al Poliţiei Criminalistice Cluj care a început cercetările. Aceştia au deja un suspect, în vârstă de 18 ani, din Constanţa. Potrivit unei vecine, aceasta i-a văzut pe ce doi bărbaţi intrând azi-noapte în bloc. Pe când s-a trezit, la 6 dimineaţă, a aflat că bărbatul din Gherla a fost înjunghiat şi lăsat într-o baltă de sânge, casa fiind răvăşită. Victima a încercat să iasă din casă, însă agresorul a continuat să îl înjunghie, cu un cuţit de bucătărie, şi pe scara blocului. Bărbatul înjunghiat a sunat la soneriile vecinilor şi a bătut la uşa, însă nimeni nu i-a deschis.
Se pare că între victimă şi agresor există o relaţie mai veche. Conform unor surse, agresorul constănţean, de 18 ani, venea des la Gherla pentru a întreţine relaţii sexuale cu bărbatul de 52 de ani, constra cost. Presupusul agresor provine dintr-o familie dezorganizată, mama acestuia fiind plecata la muncă în străinătate, iar tatăl său, de origine turcă, este extrem de sever cu el. Tânărul şi-a dorit mult să plece la mama sa în Italia, dar cum era minor, nu putea, deoarece tatăl sau nu era de acord cu acest lucru. Pentru a se întreţine, acesta oferea servicii sexuale contra cost, bărbaţilor mai în vârstă. De curând a împlinit 18 ani şi a plecat la mama să în Italia, dar nu a reuşit să se înţeleagă cu aceasta şi s-a întors în România. Bărbatul de 52 de ani din Gherla obişnuia să îl găzduiească ori de câte ori avea ocazia, şi să îi ofere bani. Ultima dată s-au întâlnit acum două seri, când l-a primit în apartament. Atunci, tânărul constănţean ar fi aflat că bărbatul ţine în casă o suma mare de bani cu care urma să îşi plătească o operaţie.
Se pare că în aseară s-au certat, iar tânărul l-a înjunghiat pe bărbat, după care i-a furat banii şi cardurile şi s-a făcut nevăzut. Conform unor surse din anchetă, tânărul cunoştea codul PIN al cardului victimei, dar fratele sau a reuşit să îl blocheze în această dimineaţă. Poliţiştii spun că este doar o chestiune de timp până cândpresupusul agresor va fi prins.

sursa foto: dejeanul.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un tânăr de 18 ani din Constanța, căutat de poliţiştii, după ce a înjunghiat un bărbat

10 Jun 2015 1551