Teo Trandafir,acuzata ca a angajat-o la cabinetul de deputat pe fosta partenera de platou,"Tanta"

Deputatul PDL Teo Trandafir a avut azi, în plen, un schimb dur de replici cu liberalul Eugen Nicolăescu şi social-democratul Adrian Solomon, cel din urmă acuzând-o pe democrat-liberală că a angajat-o la cabinetul de parlamentar pe fosta sa colaboratoare din emisiunile TV, Tanţa.

Disputa apornit pe fonduldezbaterilor asupra unei OUG emise de Guvernul Boc, privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie. Vice-liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, a luat cuvântul, acuzând Guvernul că este "neserios" pentru căpromovează înfiinţarea unei noi instituţii în contextul în care se vorbeşte despre restructurarea bugetară.

"Iniţial mi se părea că ar trebui să trecem sub tăcere acest proiect de lege să-l lăsăm să curgă, dar după tot ce se întâmplă în România în ultima vreme, după curbele de sacrificiu impuse cetăţenilor, după angajamentzele teoretice ale preşedintelui şi ale Guvernului de restructurare instituţională, de reducere a numărului de agenţii guvernametale şi a personalului nejustificat, nu se mai poate pune problema de creştere a numărului de agenţii şi de sporirea numărului de funcţionari", a comentat Nicolăescu.

Liberalul a continuat, întrebându-se dacă, la PDL, "una se spune şi alta se face" şi şi-a exprimat speranţa că deputatul Teo Trandafir îi va răspunde. "Sărut-mâna dna Trandafir. Poate dvs o să-mi răspundeţi, sunt convins că sunteţi mai cinstită şi mai corectă decât mulţi dintre colegii dvs", a spus liberalul. El a opinat că Parlamentul ar trebui să "mai tragă o pălmuţă Guvernului, din când în când, să se trezească" şi a anunţat că PNL va vota împotriva proiectului,subliniind că"cetăţenia ca instituţie se poate realiza foarte bine acolo unde se face şi în prezent".

"Dl Nicolăescu se pricepe şi la sănătate, şi la finanţe, la tot. Aştept cu interesunseminarcu tema <<Ceasornicăria între trecut şi viitor>>, cred că se pricepe şi la asta", i-a replicat Trandafir. Democrat-liberala s-a arătat convinsă că există motive "foarte serioase" pentru înfiinţarea acestei Autorităţi. "Am asistat la discuţii extrem de dure între membrii PDL, care nu-şi doresc deloc creşterea cheltuielilor bugetare. Vă asigur că nu-şi doresc", a replicat Teo Trandafir.

Liberalul a revenit la tribună, cerându-şi scuze, în mod ironic, pentru că a afirmat că Trandafir este "cinstită şi corectă". "Vă cer scuze, sunteţi la fel ca toţi parlamentarii PDL", a spus Nicolăescu.

În dezbatere a intervenit şi deputatul PSD Adrian Solomon, care i-a acuzat pe democrat-liberali că "sunt foarte atenţi" cu cheltuielile bugetare, în sensul că "sunt atenţi să bage bani în buzunarul propriu". "Aici nu e nici ProTV, nici Antena 1, sau pe unde a lucrat dna Teo Trandafir. Pentru că mă uit în sală şi n-o văd pe Tanţa", a remarcat social-democratul.

"Mă aşteptam la un ton un picuţ mai elevat al discuţiilor. Dacă simţiţi nevoia organică s-o vedeţi pe Tanţa, o s-o invit aici. Mi se pare un pic de lipsă de respect faţă de un coleg", a replicat deputatul PDL. "Nu cred că dna Teo Trandafir, sau Teo Show, are calitatea să facă judecăţi de valoare cu privire la alţi parlamentari decât cei din grupul său. Ziceam că n-o văd pe Tanţa prin sală, pentru că ştiam că doamna producător este angajată la cabinetul său de parlamentar", a continuat acuzaţiile Solomon.

Sursa: newsin.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei Programul turneului de promovare în Divizia A1, de la Medgidia. „Te invităm să iei parte la acest regal sportiv!“

17 Apr 2024 931

Baschet CSM Constanța va juca pentru locurile 5-8, după trei înfrângeri cu CSM CSU Oradea (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 698

Baschet Duelul CSM CSU Oradea - CSM Constanța se reia pe litoral, marți, 16 aprilie 2024. „Băieții noștri mizează pe tribune pline!“

16 Apr 2024 407

Baschet CSM Constanța a câștigat primul meci cu FCC UAV Arad din finala Ligii Naționale (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 Apr 2024 777

Volei După trei victorii cu Știința Bacău, CSM Constanța și-a asigurat prezența în Divizia A1 și pentru sezonul viitor

14 Apr 2024 580

Volei Turneul de promovare în Divizia A1, găzduit de Medgidia (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 874

Volei CSM Constanța va lupta pentru locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

10 Apr 2024 816

Volei. Miercuri, 10 aprilie 2024 CSM Constanța - Steaua, al doilea meci al întâlnirii din play-off

10 Apr 2024 514

Urmările Dosarului Retrocedărilor Mii de metri pătrați în Mamaia, disputați de Primăria Constanța și Habitat și Ambient SA! S-a stabilit data verdictului

06 Apr 2024 662

Simona Halep a primit wild-card și pentru turneul de la Madrid

03 Apr 2024 1227

Decizie juridică în disputa dintre prefectul județului Constanța și Consiliul Local al comunei Castelu

03 Apr 2024 587

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 1665

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 806

Volei. Miercuri, 27 martie 2024 Intrare liberă la meciul CSM Constanța - Rapid București

27 Mar 2024 545

Ce televiziune transmite meciul România - Irlanda de Nord, de vineri, 22 martie 2024

22 Mar 2024 1338