Stiri calde

UPDATE. Țigări de contrabandă depistate de inspectorii antifraudă într-o furgonetă înmatriculată în județul Constanța oprită în trafic. Șoferul a fost reținut

Luni, 20 noiembrie 2017, inspectorii antifraudă fiscală au oprit în trafic o furgonetă (VW Caddy) cu numere de Constanța, în care se transportau 13.500 de pachete de țigări, fără documente de proveniență, susceptibile a fi contrafăcute, inscripționate cu însemnele unor mărci cunoscute.
 
Țigările, cu o valoare de piață de aproximativ 156.000 de lei, au fost indisponibilizate și predate Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, în vederea continuării cercetărilor.
 
Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin Direcția Generală Antifraudă Fiscală și Direcția Generală a Vămilor desfășoară împreună cu Inspectoratul General al Poliției Române și al Poliției de Frontieră o acțiune comună de combatere a traficului de bunuri fără documente legale de proveniență.

Din 4 noiembrie, data începerii acțiunii, inspectorii antifraudă, împreună cu politiștii, au verificat 42.781 de mijloace de transport marfă și au reținut 13 autovehicule care transportau tigarete fără acte de proveniență. 

UPDATE: 

Polițiștii din Ialomița, împreună cu inspectorii antifraudă din cadrul A.N.A.F. au ridicat 270.000 de țigarete fără acte de proveniență, de la un bărbat care le transporta cu o autoutilitară. Cel în cauză a fost reținut.
 
Activitatea face parte din acțiunea desfășurată de Inspectoratul General al Poliției Române împreună cu Agenția Națională de Administrare Fiscală, și Poliția de Frontieră, pentru combaterea traficului de bunuri fără documente legale de proveniență.
 
La data de 20.noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița și inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală și Direcția Generală a Vămilor au oprit pentru control în trafic, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 42 de ani, din Constanța.
 
În urma controlului, în habitaclul autoutilitarei, au fost găsite și ridicate 270.000 de țigarete fără banderole fiscale.
 
Țigaretele, în valoare de aproximativ 156.000 de lei, purtau însemnele unor mărci cunoscute, însă sunt succeptibile a fi contrafăcute.
 
Totodată, polițiștii au luat măsura indisponibilizării autoutilitarei depistate în trafic și folosită la săvârșirea faptei.
 
În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 21 noiembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, cu propunerea luării unei măsuri preventive.
 
Activitatea face parte din acțiunea desfășurată de Inspectoratul General al Poliției Române împreună cu Agenția Națională de Administrare Fiscală și Poliția de Frontieră, pentru combaterea traficului de bunuri fără documente legale de proveniență.
 
De la data începerii acțiunii, 4 noiembrie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice și inspectorii antifraudă au controlat fizic 42.781 de mijloace de transport de marfă si au reținut 13 autovehicule care transportau tigarete fără acte de provenie

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Combaterea și prevenirea contrabandei de țigări. Peste două mii de dosare penale întocmite

09 Nov 2019 758

Control vamal Cannabis și țigări de contrabandă, descoperite cu ajutorul lui LUCKY, câinele antitabac din cadrul Biroului vamal de frontiera Oancea

08 Nov 2019 969

Contrabandă de ţigări în valoare de 88.500 de lei, în Bacău

30 Sep 2019 408

Percheziții domiciliare, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări, în județul Galați (galerie foto)

27 Sep 2019 466

Poliţiştii au depistat un tânăr cu ţigarete de contrabandă pe Şoseaua Mangaliei din Constanţa

16 Sep 2019 369

Poliția Română Prevenirea și combaterea contrabandei cu țigări

15 Sep 2019 417

Contrabanda cu ţigări - cel mai scăzut nivel din ultimii trei ani

17 Jul 2019 594

Percheziții într-un dosar penal de contrabandă. Ce au găsit anchetatorii în locuințele suspecților (video)

24 Jun 2019 874

Constanţa Zeci de amenzi, aplicate pentru contrabandă de ţigări

03 Jun 2019 684

Apel în dosarul unor contrabandişti din Mangalia. Iată cum făceau legea în sudul judeţului Constanţa!

23 May 2019 1362

Bărbat, prins în flagrant delict în timp ce vindea pachete de ţigarete netimbrate

22 Apr 2019 490

Capturi record. Tone de tutun confiscate în prima parte a anului de polițiști. Sute de percheziții au efectuat polițiștii (galerie foto)

20 Apr 2019 593

Acțiune a polițiștilor locali constănțeni. Țigări de contrabandă, confiscate de agenți

30 Mar 2019 810

UPDATE. Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări și alcool. Ce au constatat polițiștii constănțeni de la Transporturi (galerie foto)

09 Mar 2019 871

Mii de pachete de tigări netimbrate, confiscate de poliţişti în zona Abator din Constanţa (galerie foto-video)

22 Feb 2019 1050