Ţigări şi etnobotanice confiscate de jandarmi în Constanţa

Echipaje din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi, care se aflau în misiune, pe strada Soveja, în faţa Complexului Comercial Eden şi în zona Gării CFR au surprins, duminică după-amiaza, trei persoane cu vîrste cuprinse între 28 şi 47 ani, care încercau să vândă, fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 57 pachete de ţigări netimbrate, de diferite mărci.
 
În aceeaşi zi, în jurul orelor 15:30, un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi, care se afla într-o acţiune punctuală, în zona Gării CFR, din municipiul Constanţa a  surprins două persoane de 19, respectiv 27 ani, care aveau asupra lor 15 pliculeţe autosigilante din plastic transparent, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde.
 
De asemenea, ieri dimineaţă, jandarmii au surprins trei persoane cu vârste cuprinse între 36 şi 48 ani, care încercau să vândă, fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 134 pachete de ţigări netimbrate, de diferite mărci. Tot ieri, militarii, au surprins trei persoane  cu vârste cuprinse între 17 şi 28 ani, care aveau asupra lor 41 pliculeţe autosigilante din plastic transparent, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde.
 
Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte de constatare pentru comiterea faptelor  de contrabandă şi deţinere de droguri pentru consum propriu, fără drept.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.