UPDATE 1 Timp de doi ani, o minoră din Murfatlar a fost violată de bunicul vitreg

 
Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că o fetiță de 10 ani, din Murfatlar, a fost abuzată sexual de bunicul vitreg.
 
Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a mai fost cercetat, dar din lipsa probelor a fost lăsat în libertate. Ultima dată, copila a fost violată în data de 5 iunie și i-a spus mamei sale ce se întâmplă, mergând împreună la Poliție.
 
Astfel, ieri, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare, iar bărbatul a fost încătușat. Urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


UPDATE 1, ora 11.38

Astăzi, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Dănuţ Hăulică cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de viol.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că în data de 05 iunie, în jurul orelor 17.00, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate V. R.-F. în vârstă de 10 ani de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, a întreţinut relaţii sexuale orale cu aceasta în locuinţa situată în oraş Murfatlar, jud. Constanţa.





Sursa foto: sighet247.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Bărbat condamnat pentru act sexual cu un minor. Cât timp va petrece în Penitenciarul Poarta Albă

22 Mar 2024 671

Trimis în judecată pentru sex oral cu un copil de zece ani

13 Aug 2015 1821

Copilă de 10 ani din Murfatlar, abuzată sexual de bunicul vitreg

17 Jun 2015 1799