Tineri, găsiți morți într-o gospodărie din județul Mureș. Crimă urmată de sinucidere?

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş efectuează cercetări pentru omor şi ucidere din culpă, după ce într-o locuinţă din comuna Mica a fost descoperit cadavrul unei femei cu gâtul tăiat şi al unui bărbat spânzurat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în data de 9 aprilie, la ora 23,10, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Târnăveni a fost anunţat, prin apel 112, că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană decedată.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureş, a efectuat cercetarea locului faptei şi a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului. Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat, într-o anexă a gospodăriei, şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare", a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Procurorul Gheorghe Costea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a declarat, pentru AGERPRES, că cercetările sunt continuate de către procurori sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.