Toamna se numără… „victimele” la Balul Bobocilor

A început școala și deja se anunţă un alt val de pregătire pentru marele eveniment „Toamna Bobocilor”, care aduce în prim plan, de la an la an, alte „victime” în rândul tinerilor. În acest context, Asociaţia Tomis Antidrog Constanța trage un semnal de alarmă cu privire la organizarea și desfăşurarea acestor evenimente, care pot pune în pericol viața tinerilor.

„Biletele la aceste Baluri de boboci sunt vândute de elevi, minori chiar, atât în instituţiile şcolare cât și în afara acesteia, ceea ce nu este normal. Trăim într-o continua schimbare, într-o cădere periculoasă, desfrâu și alcoolism, dar putem schimba acest aspect în bine, organizând altfel de evenimente distractive și fără băuturi alcoolice. Să nu mai spunem că în rândul tinerilor sunt foarte multe persoane vulnerabile, care cad pradă de la primul pahar și pentru ei este mai grav, iar aceste întâlniri sub masca unui eveniment organizat de X firmă de organizări evenimente se consumă și alte substanţe nocive ce pot pune viața în pericol”, precizează Asociaţia Tomis Antidrog Constanța într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.
“De când distracția s-a mutat în cluburile constănțene, unele baluri ale bobocilor s-au transformat în petreceri scăldate în alcool, pentru că tinerii nu pot fi supravegheați cu privire la consumul de băuturi din club. Interesul de a crește consumația din noaptea de distracție îi determină uneori pe organizatori să ignore prevederile legale conform cărora nu au voie să vândă alcool minorilor”, potrivit sursei citate.

Echipa Asociaţiei Tomis Antidrog Constanţa a fost prezentă în instituţiile şcolare din Constanţa, desfăşurând activităţi având ca scop creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a populaţiei şcolare, în vederea neînceperii debutului consumului de droguri, a viciilor în general. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comunicat de presa - Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia

15 Nov 2015 1570

„Toamna Bobocilor” Smiley, invitat special în Club EGO

06 Sep 2015 2517

„Casanova”, „Podurile din Madison County” şi „Toamna bobocilor”, trei dintre producţiile săptămânii la Prima TV

29 Jun 2015 1959

Mister „Şcoala 43“ şi „Toamna Bobocilor“ Dublul campion mondial Robert Drăgănoiu a intrat la „Ovidius“ cu a patra medie (galerie foto)

30 Oct 2014 7590

Un nou eveniment marca „Toamna Bobocilor” Maximilian concertează în Luv Constanţa

22 Oct 2014 2224

Un nou eveniment din cadrul proiectului „Toamna Bobocilor” Doc, Deliric şi Vlad Dobrescu, la Crema Summer Club

10 Oct 2014 2238

Toamna bobocilor Speak va concerta în Crema Summer Club din Constanţa

30 Sep 2014 3072

Grasu XXL, în Crema Summer Club

29 Sep 2014 2479