Tolea Ciumac trece de la statutul de luptător K1 și vedetă controversată, la acuzat de viol și tâlhărie

Tolea Ciumac a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii ilfoveni! Informațiile sunt foarte grave. Cine este Tolea Ciumac și de ce a devenit el așa important deodată? Tolea Ciumac s-a născut în mai 1974, în satul Recea din Republica Moldova și este un luptător K1. Unii spun că este faimos, alții nu dau doi bani pe el. Chestie de gusturi.
 
A început să muncească la 18 ani, prima dată că agent de pază în mai multe localuri din Bucureşti, apoi a fost gardă de corp. A fost bodyguard atât pentru vedete, miniştri, dar şi pentru persoane despre care se spune că au fost certate cu lege. A practicat lupte greco-române, kick-boxing. A apărut la televizor în “Vacanţă mare”, în spoturi publicitare şi chiar în filme. Pentru că face parte din selecţionata României la kempo, Tolea a participat la începutul lunii mai 2010 la Campionatul Europei la Kempo, unde a câştigat trei medalii de aur, pentru trei stiluri diferite de kempo: grepling, ukado şi full contact.
 
Tolea a devenit cunoscut în perioada când fosta să soţie îl acuza că ar fi avut legătură cu moartea avocatei Elodia Ghinescu, ţinând prima pagină a ziarelor pentru mult timp. Soția sa l-a acuzat atunci că a încercat să o violeze. Ciumac a fost în atenţia presei de-a lungul timpului şi din cauza scandalurilor la care a participat și care nu i-au făcut cinste.
 
Acum că v-am făcut o trecere scurtă în revistă despre cine este Tolea Ciumac, vă spunem că acest controversat luptător a fost reținut după ce, ieri, ar fi sechestrat, tâlhărit şi violat o tânără în Pădurea Băneasa de lângă Capitală. Poliţia Ilfov a anunţat că el urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Femeia a sesizat prin 112, încă din 15 iulie, ora 16.05, faptul că a fost violată şi tâlhărită de un bărbat de 42 de ani, într-o pădure din apropierea oraşului Otopeni.
 
Oficiali din cadrul Poliţiei Ilfov au declarat că Tolea Ciumac ar fi luat-o cu maşina pe tânără care făcea autostopul pe DN1, ar fi blocat uşile autoturismului, şi ar fi dus-o în Pădurea Băneasa. Sursele citate precizează că aici, sub ameninţarea unui briceag, femeia ar fi fost supusă la perversiuni sexuale. Tolea Ciumac i-ar fi luat şi suma de 400 de lei din geantă, după care femeia ar fi reuşit să fugă.

Controversatul Tolea nu este străin instanțelor de judecată. În 2010, Judecătorii Curţii de Apel Braşov au decis ca Tolea Ciumac să execute patru ani şi şapte luni de închisoare după ce au fost cumulate două pedepse aplicate de instanţe din România şi Spania, astfel că acesta a mai ispăşit doar câteva zile de detenţie.
 
Potrivit acestuia, judecătorii braşoveni au primit prin Interpol documentele originale de la închisoarea din Spania pe baza cărora s-au realizat expertizele şi s-a luat decizia finală.
 
Tolea Ciumac a fost arestat şi condamnat  pe 11 martie 2010 la patru ani de închisoare, fiind acuzat de  tentativă de omor în urma scandalului din 1999 dintr-un club din Braşov.  În urma altercaţiei trei persoane au fost rănite, dintre care una a rămas paralizată pe viaţă.
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa Alex Filip îşi încheie cariera de luptător. Meciul de retragere va fi la gala OSS Fighters

04 Mar 2020 8682

Oficial de la DIICOT despre reținerea luptătorului Tolea Ciumac. Ce acuzații i se aduc acestuia

27 Oct 2017 8107

Percheziții la suspecți de contrabandă cu țigări. Luptătorul Tolea Ciumac, printre suspecții anchetați de procurori

27 Oct 2017 2097

Mihai Isop, alături de Atushi Onari şi Paul Nicholls Un constănţean arbitrează la gala „Clash of the Titans“, de la Londra

28 Jun 2016 5070

Mihai Isop va arbitra la Londra O gală „Respect World Series“ ar putea avea loc în această vară la Constanţa

09 Jun 2016 4830

A fost în joc centura RXF Robert Orbocea, din Constanţa, a pierdut meciul cu Tolea Ciumac (galerie foto)

08 Jun 2016 5052

Se duelează în main-event Luptătorul Robert Orbocea, de la CS Pontica, îşi apără centura RXF în faţa lui Tolea Ciumac

27 May 2016 6384

„Puştiul dinamită“ Luptătorul Cătălin Căşaru, de la CS Pontica, participă la Campionatul Mondial de MMA

20 Nov 2015 4000

Diana Irena Belbiţă şi Cătălin Căşaru „Prinţesa Războinică“ este prietena unui luptător de top din Constanţa (galerie foto)

18 Sep 2014 15160

Tolea Ciumac a luat bronz Cătălin Căşaru, din Constanţa, învins în primul tur la Campionatul Mondial de MMA (galerie foto)

13 Sep 2014 3039

Vicecampionul mondial Cătălin Marin, în fruntea hoţilor Corina Ivaşcu, manager al unui pub din Mamaia, „răpită“ de mascaţi

26 Aug 2014 8054

Învingătorul lui Tolea Ciumac a urcat şi în ringul de box Florentin Niculescu i-a dedicat titlul de campion mamei sale

11 Aug 2014 4875