"Tot comunişti suntem!" Ponta vrea să debaraseze PSD-ul de baronii locali!

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, după şedinţa CExN, că PSD are nevoie ca până în primăvară să vină cu un nou proiect politic în care să schimbe modul de a face politică, principalele acuzaţii legate de comunism, de partid al baronilor locali.
 
"PSD are nevoie să vină până în primăvară cu un nou proiect politic, trebuie schimbat modul de a face politică. Principala acuzaţie la adresa partidului este legată de comunism, nu contează că eu am 42 de ani, sunt comunist, trebuie să găsim o soluţie pentru a arăta ruperea de trecut, de a arăta că suntem un partid european", a spus Ponta.
 
Întrebat în legătură cu eticheta de comunism dacă prezenţa lui Ion Iliescu afectează imaginea partidului, Ponta a răspuns: "Dacă aş fi ştiut azi tot ceea ce trebuie făcut în 2019 să nu mai fim în continuare partidul care este acuzat de comunism aş fi convocat congresul în decembrie, dar cred că nimeni nu poate să facă un nou proiect de pe o zi pe alta".
 
Întrebat dacă i s-a cerut în şedinţă lui Iliescu să găsească o soluţie pentru a se dezlipi partidului eticheta de comunism, Ponta a răspuns: "Au fost o mulţime de discuţii, dar eu vă prezint deciziile".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.