UPDATETragedia nopţii în Portul Constanţa. Unde sunt acum criminaliştii de la IPJ. Şi pompierii de la Detaşamentul Port participă la intervenţie (galerie foto+video)

Militarii de la ISU Dobrogea Constanţa au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, în Portul Constanţa, pentru degajarea unei persoane decedate prin spânzurare.
 
Tragedia s-a petrecut în Incinta Port-Zona Poarta 7, iar cel care a ales să îşi pună capăt zilelor atârnă de o benă a unui camion .

La locul tragediei au sosit şi criminaliştii de la IPJ Constanţa care încearcă să afle cine este persoana în cauză şi ce a determinat-o să îşi pună capăt zilelor.

Potrivit surselor judiciare cel decedat este nascut în anul 1990.

Camionul de care s-a spânzurat tânărul are numere de înmatriculare de Călăraşi.

Tot potrivit unor surse judiciare se pare că tânărul care s-a spânzurat fusese prins, ceva mai înainte de nenorocire, băut în timp ce conducea.


UPDATE. Oficial IPJ Constanţa:

În această dimineață, în jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au fost sesizați despre faptul că, în parcarea interioară a porții de acces nr. 7 Port Constanța, se află un bărbat spânzurat de semiremorca unui autocamion.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Călărași.

Polițiștii din cadrul S.P.T.M. continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.


UPDATE 2: Ce spune Garda de Coastă

În data de 04.12.2018, în jurul orei 00:30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pentru controlul documentelor, un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanța către Autostrada A4.
    
Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanța, unde în urma testării cu aparatul etilotest,  a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.
    
În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a adus la cunoștință faptul că nu are voie să mai conducă.
    
Ulterior, lucrătorii noștri aflați în Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanța, l-au găsit în stare de inconștiență pe numitul I.I., șoferul camionului,  și au anunțat imediat Serviciul Unic de Urgență 112.
    
La fața locului s-au deplasat militarii de la I.S.U. Dobrogea Constanța, cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța care au preluat cazul spre cercetare.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Timiș La un pas de tragedie în zona Periam Port! (FOTO)

23 Dec 2023 713

Tragedie în Portul Constanța! Sentință definitivă. Compania Socep SA, bună de plată

19 May 2023 9479

Tragedie pe râul Mureș! O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat. Un copil a murit! Mai multe persoane, dispărute (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 May 2023 1305

Tragedie în Portul Constanţa! Bărbat, decedat după ce a căzut de pe o schelă

17 Feb 2019 4041

Tragedie lângă Dana Militară a Portului Constanţa! Un marinar român a murit

14 Feb 2019 3587

Tragedia din portul Călăraşi O navă militară scufundată

02 Mar 2018 6275

UPDATE Tragedie în Portul Constanța. Un docher a căzut peste bord

30 Jan 2018 2263

Port Constanţa. Tragedia din Dana 36. Tânăr de 19 ani căzut între cheu şi barjă. Dinamica accidentului. Cum l-au scos scos scafandrii (video exclusiv)

06 Jun 2017 16141

UPDATE. Om la apă Tragedie în Dana 38 a Portului Constanța. Un bărbat a alunecat de pe barjă (galerie foto+video)

04 Jun 2017 13376

Tragedie în Portul Miami Clipe de coşmar pentru pasagerii uriaşei navei de croazieră Carnival Extasy

01 Oct 2014 3146