Tragedie la mii de kilometri de casă! Campanie publică pentru repatrierea Adrianei Chiriac, Botoşani

Încă o tragedie botoşăneană la mii de kilometri de casă! O tânără de 26 de ani care lucra ca ospătăriţă în oraşul Bray din Irlanda a încetat săptămâna aceasta din viaţă, iar prietenul şi rudele fac eforturi disperate pentru a o aduce acasă.

Adriana Chiriac era din Botoşani şi a lucrat inclusiv ca dădacă. A venit în Irlanda la prietenul ei în urmă cu un an şi încercau să înceapă amândoi o viaţă împreună departe de casă. Din păcate, Adriana a decedat marţi, iar colegii şi prietenii ei încearcă din răsputeri să o repatrieze în România, la mama şi tatăl ei. Cum nu dispun de banii necesari pentru această operaţiune, au iniţiat o campanie publică de strângere de fonduri.

Costel Rusu, iubitul Adrianei, familia şi prietenii au ţinut să mulțumească tuturor celor care au întins o mâna de ajutor.

“Adriana se afla în acest moment în autopsie, iar după ora 3pm ora Dublin se va afla cauza decesului. Încă o data în numele Adrianei vă mulțumesc din suflet pt fiecare donație care ați făcut-o. Dumnezeu sa răsplătească înmiit fiecăruia din voi”, a scris Costel Rusu.

Sursa text şi foto: botosaneanul.ro

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.