Tragedie. O femeie și fetița ei de 6 ani au murit într-un teribil accident rutier. Șoferița implicată are permis de câteva luni

O femeie de 38 ani, rănită grav şi transportată cu elicopterul SMURD la spital, în urma unui grav accident rutier petrecut joi, pe DJ 253, în care a murit fiica ei de şase ani, a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, transmite Agerpres.ro. 
 
Potrivit unor surse medicale, femeia a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral grav, iar pe timpul transportului a instalat stop cardio-respirator.
 
Accidentul s-a produs pe DJ 253, în zona localităţii gălăţene Viile, după ce o femeie, de 35 ani, cu permis din luna martie, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului.
 

"O femeie şi copilul ei circulau pe marginea drumului şi au fost lovite din spate de un autoturism marca Smart. În urma accidentului a rezultat decesul fetiţei, iar mama a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital. Pietonii se deplasau în acelaşi sens cu autoturismul, regulile de deplasare a pietonilor fiind din sens opus. Urmează să efectuăm cercetarea la faţa locului şi vom stabili părţile de vinovăţie pentru fiecare participant la trafic. Şoferiţa nu a consumat alcool'', a declarat Bogdan Carp de la Poliţia Rutieră Galaţi.

 
În urma impactului, minora a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale sosite la faţa locului, iar mama acesteia a fost preluată cu elicopterul SMURD pentru a fi dusă la spital.
 

"Pentru copil s-au făcut manevre de resuscitare timp de 50 de minute, din păcate fără răspuns favorabil. Mama a fost preluată în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral grav. Pe timpul transportului, s-a instalat stop cardio-respirator şi a fost predată cu manevre în curs'', a precizat, anterior, dr. Ioana Mircea de la SMURD Galaţi.

 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa:  Agerpres.ro. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.