Evz.ro Traian Băsescu a catalogat drept „aroganţă” o declaraţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi

Traian Băsescu a comentat afirmaţia şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, care a spus că „dacă este nevoie, arestăm 1.000”. Fostul preşedinte al României a spus că această declaraţie a Laurei Codruţa Kovesi reprezintă o aroganţă, arată evz.ro.

„Trebuie să avem garanția că nu avem procurori care își fac un titlu de glorie din a-și pune scalpuri politice la cingătoare. Niciun politician corupt nu trebuie menajat, niciun politician care a modificat probe necesare justiției nu trebuie să scape de închisoare (...) Nu trebuie să avem o justiției discreționară. Trebuie să avem o justiție sobră, care să impresioneze omul, nu o justiție de festival. Nu vreau să aud din gura unui demnitar al Justiției: dacă este nevoie arestăm o mie! Această aroganță nu face bine justiției”, a declarat Traian Băsescu, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii „Ultimul cuvânt”, de la postul B1 TV.

Totodată, Băsescu a declarat că ar vrea să se întâlnească cu procurorul-șef DNA Laura Codruța Kovesi, dar și cu președintele ÎCCJ, Livia Stanciu, explicând însă că nu știe dacă acestea vor accepta o audiența.

Sursa: evz.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.