Traian Băsescu, despre Codul Fiscal. Actuala guvernare ”joacă la ruletă România prin măsuri extrem de imprudente”

Președintele PMP, Traian Băsescu, a afirmat, sâmbătă, la Ploiești, referindu-se la recentele modificări fiscale, că actuala guvernare "joacă la ruletă România" prin măsuri "extrem de imprudente", care lasă țara în seama "hazardului", informează Agerpres.

"Într-adevăr este o revoluție, indiscutabil, însă o revoluție pentru care România este jucată și lăsată în seama hazardului. (...) Au făcut multe erori și cel mai grav este că joacă la ruletă România prin măsuri extrem de imprudente, cum sunt cele cu reducerea taxei pe venit de la 16% la 10%. Poate să le iasă, poate să nu le iasă, dar dacă nu le iese va fi un dezastru pentru 21 de milioane de români. Dacă le iese, nu cred că își vor asigura încă un mandat", a spus Băsescu, în discursul susținut la conferința de alegeri a PMP Prahova.

Potrivit acestuia, nu există nicio justificare pentru schimbarea fundamentală "peste noapte" a Codului fiscal, Băsescu explicând, totodată, că măririle de pensii și salarii au fost folosite propagandistic, pentru că, în realitate, puterea de cumpărare a românilor a scăzut.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.