Trei constănţeni, morţi în accident la Cicir-judeţul Arad

accident_arad.jpgCei trei vroiau să ajungă în vacanţă, la schi, în Austria. Potrivit ofiţerului de serviciu al IPJ Arad, maşina se afla azi noapte pe DN 7, în localitatea Cicir, judeţul Arad. Şoferul şi pasagerii aveau de gând să treacă în Ungaria, unde să se odihnească. Numai că oboseala l-a ajuns pe conducătorul auto, care nu a mai putut controla autoturismul şi s-a izbit de o altă maşină, cu numere tot de Constanţa.

UPDATE 1 sursa: www.adevarul.ro/locale/arad

Vacanţă încheiată tragic pentru două familii din Constanţa. Drumul lor s-a încheiat tragic în apropiere de Arad. Maşina în care se aflau a intrat inexplicabil pe contrasens şi s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea. Două femei şi un bărbat au murit pe loc, iar şoferul vinovat este internat, în stare gravă la spital.

Cei patru, două femei şi doi bărbaţi, mergeau spre Austria. Aveau dublă cetăţenie, română şi austriacă, şi se întorceau, cel mai probabil spre casă. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

A izbit în plin o altă maşină care circula regulamentar şi în care se aflau 3 oameni. În urma impactului, primul autoturism s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea şi s-a oprit în câmp. Trupurile celor patru soţi au fost aruncate din maşină. Femeile şi unul dintre bărbaţi au murit pe loc.

"E posibil să fie vorba de oboseală la volan. În urma impactului au rezultat 3 morţi şi patru răniţi", a declarat Adrian Lile comisar şef SPR Arad. Şoferul vinovat şi pasagerii din cea de a doua maşină au fost transportaţi la spital cu 4 ambulanţe. Din cauza accidentului, circulaţia pe DN7, în apropiere de Sâmbăteni, a fost blocată pe un sens, aproximativ o oră.

UPDATE 2

Supravieţuitorul este Gheorghiţă Boldaş, constănţean, în vârstă de 51 de ani,  cu cetăţenie austriacă.

Boldaş Gheorghiţă, este născut la 10 octombrie 1959 în localitatea Rugineşti, judeţul Vrancea, cu domiciliul actual în Austria, 8010 Graz, Korosistr. cu ultimul domiciliu din România în localitatea Constanta, str. Mihai Viteazul şi este cetăţean austriac din 15 martie 2001. Tot atunci a primit aceeaşi cetăţenie şi Boldaş Virginia, soţia sa.

UPDATE 3 

 Medicii arădeni spun că starea de sănătate a celor patru supravieţuitori este bună. Dintre cei patru, doi sunt din Constanţa, cel mai grav rănit fiind şoferul. Poliţiştii de la Rutieră au declarat că, cel mai probabil, şoferul constănţean ar fi adormit la volan. Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei.   

UPDATE 4 Sursa: www.adevarul.ro/locale/arad

Maşina a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism care venea din faţă. Două femei şi un bărbat au murit pe loc, iar şoferul vinovat este internat, în stare gravă la spital.

Cei patru, două femei şi doi bărbaţi, mergeau dinspre Deva spre Arad. Aveau dublă cetăţenie, română şi austriacă, şi mergeau dinspre Constanţa spre Austria. La un moment dat, Gheorghiţă Boldaş, de 51 de ani, aflat la volanul autoturismului Volkswagen Jetta, înmatriculat CT 54 TVM, a adormit la volan şi a intrat pe contrasens. A lovit frontal un autoturism Audi A3, înmatriculat AR 09 KDE, care venea din sens opus, la volanul căruia se afla Nicolae Simion Ardelean, de 21 de ani, cetăţean austriac.

În urma impactului, primul autoturism s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea şi s-a oprit în câmp. Trupurile celor patru soţi au fost aruncate din maşină. Au decedat pe loc soţii Viorel şi Mioara Trifu, de 56 şi respectiv 48 de ani, din Constanţa şi soţia conducătorului auto, Virginia Boldaş, de 53 de ani.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

mirela murariu

27 Dec, 2010 11:26

dumnezeu este nedrept uneori.oamenii astia deosebiti nu meritau asa o soarta . dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace!

tarata catalin

26 Dec, 2010 16:45

Dumnezeu sa ii odihneasca ,,i am cunoscut personal pe sotii trifu ,o mare tragedie.....si niste oameni deosebiti ,,,,Pacat ,,,,,

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 307

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 603

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 1108

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 415

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 955

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1027

ACS Marina aduce la Constanța 4 titluri europene la Ju Jitsu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 821

Încălțăminte sport contrafăcută în valoare de 6.000.000 lei, reținută de inspectorii vamali în portul Constanța Sud

10 Apr 2024 370

Simona Halep, supusă unui nou control anti-doping

09 Apr 2024 834

Primăria Cumpăna, județul Constanța, demarează proiectul „Consolidare, Extindere, Modernizare, clădire corp A – Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu, Cumpăna”

09 Apr 2024 531

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. AS Viișoara - Constructorul Topraisar, meci cu zece goluri

08 Apr 2024 1195

Sambo Sportivele de la CSM Constanța, pe podium la Cupa Mondială (GALERIE FOTO)

08 Apr 2024 408

Primăria Valu lui Traian, județul Constanța, a cumpărat mobilier pentru sala de sport (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1265

1.200 de liceeni din judeţul Tulcea participă la Târgul educaţional „Student #UDJG"

03 Apr 2024 419

A murit, la 98 de ani, Tănase Tănase, cel mai mare antrenor pe care l-a avut voleiul din România. „Drum lin, nea Tică!“

03 Apr 2024 814