Trei jurnaliști de la The Guardian vizitează litoralul românesc de 1 Mai

Conferința de presă pe tema deschiderii oficiale a sezonului estival a avut loc astăzi, la hotel Malibu. În cadrul acestui eveniment au fost trecute în revistă manifestările ce vor avea loc cu ocazia primei zile de sezon estival.
„Începem mâine, la 10.30, cu tradiționala paradă, așa cum face Asociația Litoral - Delta Dunării de șapte ani de când există. Pornim din parcarea de la Telegondolă. Vor fi alături de noi peste 30 de mașini de epocă, motocicliștii de la SeaWolves, cei de la Raliul Deltei, autobuzele supraetajate din partea RATC, autobuzul cu prieteni de pe Facebook. Vom pleca împreună spre Năvodari, apoi spre Eforie, iar în cele din urmă ne vom întoarce înapoi în locul de unde am plecat, după ce vom trece prin centrul Constanței”, a declarat Corina Martin, președinta Asociației Litoral - Delta Dunării.
Tot mâine, va avea loc și un spectacol dedicat folclorului dobrogean, care se va desfășura simultan pe patru scene din puncte diferite de pe litoralul românesc. De acest eveniment vor fi legate lansarea videoclipului integral al stațiunii Mamaia, dar și cea a spotului „Descoperă România: privește cu sufletul și ascultă cu inima”.
„Turiștii sunt așteptați încă din cursul zilei de astăzi să vină pe litoral. Estimăm că vârful de lance va fi atis vineri - sâmbătă. Gradul de ocupare a stațiunii este undeva în jur de 80% și așteptăm aproximativ 25.000 de turiști”, a anunțat Nicolae Bucovală, președintele Asociației Patronale Mamaia.
În cadrul aceleiași conferințe de presă, Răzvan Filipescu, președintele Asociației Naționale pentru Turism (ANT), a anunțat vizita a trei jurnaliști ai publicației The Guardian. Potrivit președintelui ANT, aceștia vor veni în minivacanța de 1 Mai pentru a vizita litoralul românesc și Delta Dunării.
În paralel, în Delta Dunării vor avea loc evenimente similare, iar cel mai semnificativ dintre ele se va numi Sulina Fusion Cruise, despre care Dragoș Gociman, vicepreședintele Asociației Patronatului în Turism din Delta Dunării, a declarat:
„Nu vreau să spun prea multe, aș vrea să fie o surpriză pentru turiștii care vor veni în minivacanța de 1 Mai în Delta Dunării. Cert este că vor fi trei zile și trei nopți de distracție, cu muzică oferită de cei de la Kiss FM, cu mâncăruri specifice și tot ceea ce implică astfel de distracții”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.