Trei oameni au murit astăzi, după ce două familii de romi s-au luat la bătaie. Procurorii au intrat pe fir

 
Trei oameni au murit după ce două familii de romi s-au luat la bătaie din cauza banilor, în Argeş. O fată de 17 ani, tatăl și bunicul ei, din Stoenești, au căzut victime în această răfuială, ei fiind înjunghiați de trei bărbați, care au fost prinși de polițiști la o oră după tripla crimă. La fața locului s-au mobilizat zeci de jandarmi, mascaţi şi agenți au fost mobilizaţi pentru a putea fi evitat un alt scandal. Persoanele care ar fi comis crimele au fugit imediat după producerea tragediei, însă acestea au fost prinse ulterior în trafic şi duşi la audieri.
 
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au anunțat că s-au sesizat, astăzi, din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor calificat.
 

”Din primele cercetări a rezultat că, în noaptea de 13/14 aprilie 2016, în jurul orei 01:00, în comuna Stoeneşti din judeţul Argeş, persoane neidentificate (la acel moment) au pătruns în locuinţa persoanelor vătămate T.F, D.L. şi T.N., precum şi în locuinţa persoanei vătămate D.D., împrejurare în care, cu mai multe obiecte tăietor-înţepătoare (cuţite), le-au aplicat multiple lovituri, în urma cărora a rezultat decesul persoanelor vătămate T.F., D.D. şi D.L., precum şi vătămarea corporală a  persoanei T.N. 
Probatoriul administrat până în acest moment a condus la identificarea a trei persoane, existând date care certifică participarea acestora la săvârşirea faptelor. Cei trei au fost conduşi la sediul organelor judiciare, unde sunt în prezent audiaţi. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză”, au anunțat procurorii.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tragedie în Pitești Un poliţist la Crimă Organizată și copilul său, găsiţi morţi, împuşcaţi, într-un apartament

03 Nov 2018 2104

Caz șocant în județul Argeș. Un bărbat și-a ucis soția și a fugit de acasă cu copilul de doar trei ani

04 Apr 2018 1675

Trei oameni au murit din cauza banilor

14 Apr 2016 1419

O femeie a fost înjunghiată în mod barbar într-un magazin!

10 Apr 2016 1800