Trei polițiști au fost răniți, într-un accident rutier

O autospecială de Poliţie, în care se aflau doi agenţi şi un rezervist al Ministerului Afacerilor Interne a fost implicată într-un accident rutier grav, petrecut în acastă dimineaţă, pe Drumul Naţional 66, în apropiere de Petroşani.
 
Potrivit polițiștilor rutieri, sccidentul rutier s-a petrecut astăzi, în jurul orei 08:30. O femeie în vârstă de 39 de ani, din judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Naţional 66, pe raza localităţii Merişor, din direcţia Haţeg – Petroşani, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autospecială de poliţie, care circula regulamentar din sensul opus.
 
„În urma impactului a rezultat rănirea gravă a agentului de poliţie aflat la volan şi rănirea uşoară a conducătoarei auto, precum şi a altui agent de poliţie şi a unui rezervist M.A.I., aflaţi în autospecială de poliţie”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, într-un comunicat.
 
Unul dintre poliţişti a ajuns la spital în stare gravă, având o plagă la nivelul capului, iar ceilalţi doi au traumatisme toracice şi la nivelul membrelor inferioare. Femeia prezintă și ea un traumatism toracic. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Petroşani, a precizat medicul Călin Dumitrescu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Olanda Cinci poliţişti răniţi în urma protestelor violente împotriva noilor restricţii anticoronavirus (VIDEO)

21 Nov 2021 1502

Șoferul implicat în tragicul accident din județul Buzău soldat cu patru morți și mai mulți răniți a avut permisul reținut pentru alcool

18 Apr 2019 1718

Polițiști răniți după o urmărire ca-n filme. Mașina s-a răsturnat într-un șanț

19 Nov 2017 1337

Doliu naţional în Turcia după dublul atentat de sâmbătă seara din Istanbul

11 Dec 2016 3076

A rănit trei paramedici, a avariat o autospecială SMURD şi a fugit de la locul accidentului

29 Aug 2014 3027