Trei premii pentru Constanța la Gala Naţională a Voluntarilor

 
Gala Naţională a Voluntarilor s-a desfășurat în data de 12 decembrie, la Bucureşti, prin care s-a dorit o continuare a tradiţiei premierii voluntariatului în România. 

Federaţia Volum – Federaţia Organizaţiilor care Sprijină  Dezvoltarea Voluntariatului în România, a realizat alături de partenerii săi  cel mai important eveniment de premiere a meritelor voluntariatului din întreaga ţară din toate domeniile de activitate.

Din Constanţa au ajuns în finală trei organizaţii: Fundaţia Giovanni Bosco, Corpul Voluntarilor Gărzii Naţionale de Mediu Constanţa şi Asociaţia Civicum Voluntaris cu un total de opt nominalizări.

Au fost câştigate un număr de trei premii după cum urmează:
Voluntarul senior: Ileana Petre, Fundaţia Giovanni Bosco
Voluntarul anului în domeniul protecţia mediului şi animalelor: Liana Naum, Corpul Voluntarilor Gărzii Naţionale de Mediu Constanţa
Proiectul de voluntariat al anului în domeniul protecţia mediului şi animalelor: „Parapeţii Verzi”, Corpul Voluntarilor Gărzii Naţionale de Mediu Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Împreună ducem mai departe spiritul farist!“ De Ziua Tineretului, SSC Farul a susţinut un meci demonstrativ (galerie foto)

03 May 2017 2310

Pe 2 mai, de Ziua Tineretului, SSC Farul Constanţa va disputa un meci demonstrativ

28 Apr 2017 4586

Asociaţia „Fair Play”, fără finanţare Lista asociaţiilor care primesc bani de la bugetul local, modificată (document)

27 Aug 2016 4000

Asociaţia „Marea Neagră“, Fundaţia „Giovanni Bosco“ şi Asociaţia „Fair-Play“, ajutate de Primărie

16 Dec 2015 3019