Stiri calde

Trofeul Festivalului Cerbul de Aur a fost câştigat de Inis Neziri din Albania

Trofeul Festivalului Cerbul de Aur, în valoare de 25 000 de euro, a fost câştigat de Inis Neziri din Albania, trofeul fiind înmânat de Luminiţa Dobrescu, prima cântăreaţă din România care a câştigat acest trofeu.
 Premiul I al concursului a fost câştigat de belgianul Olivier Kaye, acesta fiind înmânat de Gabriel Garko, invitat special al Festivalului.
Antonia Gigovska (Macedonia) a câştigat premiul II la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur, acesta fiind înmânat de Gigliola Cinquetti, membru al juriului.
Kelly Joyce (Franţa) a fost câştigătoarea Premiului III de la Cerbul de Aur 2018. Premiul a fost înmânat de Kristina Cepraga Goodwin, membru al juriului.
Ryan O'Shaughnessy (Irlanda) a primit premiul Municipiului Braşov de la primarul oraşului, George Scripcaru.
Damiano Borgi (Italia) a câştigat Premiul Consiliului Judeţean Braşov, acesta fiind înmânat de Adrian-Ioan Beştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.
Raluca Blejuşcă (România) a fost câştigătoarea premiului pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2018. Premiul a fost înmânat de Mădălin Voicu, membru al juriului şi secretar de stat în Ministerul Culturii.
Jurnaliştii prezenţi la ediţia din acest an a Cerbului de Aur l-au votat pe Ovidiu Anton (România), care a câştigat astfel Premiul Presei, pe care l-a primit de la Smaranda Vornicu-Shalit, directorul Festivalului.
 
Olivier Kaye (Belgia) a fost cel mai votat de public. El a primit astfel Premiul Publicului la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2018, acesta fiind înmânat de Arsenium.

Premiul Societăţii Române de Televiziune şi Societăţii Române de Radiodifuziune a fost primit de Lidia Isac (Republica Moldova). Premiul a fost înmânat de Doina Gradea, preşedinte - director General al SRTv şi de Ionel Tudor, dirijorul Big Bandului Radiodifuziunea Română.

Au concurat la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 18 concurenţi din 15 ţări: Inis Neziri (Albania), Amaliya Margaryan (Armenia), Kaye Olivier Fabian C (Belgia), John Karayiannis (Cipru), Kelly-Joyce Bale (Franţa), Ryan O'Shaughnessy (Irlanda), Omer Netzer (Israel), Damiano Borgi (Italia), Tiziana Camelin (Italia), Dinara Kairova (Kazakhstan), Antonia Gigovska (Macedonia), Karl William Lund (Marea Britanie), Lidia Isac (Republica Moldova), Dora Gaitanovici (România), Ovidiu Anton (România), Raluca Blejusca (România), Sebastian Schmidt (San Marino), Jorge Gonzalez (Spania).

La ediţia din acest an, juriul a fost format din: Edvin Marton din Ungaria, Gigliola Cinquetti, Kristina Cepraga Goodwin şi Luminiţa Dobrescu din Italia, Eleni Foureira din Grecia, Arsenie Toderaş din Republica Moldova şi Mădălin Voicu (România).

În seara galei Cerbului de Aur au susţinut recitaluri extraordinare Nicole Scherzinger, Edvin Marton, Eleni Foureira, The Motans, Carla's Dreams. Nicole Scherzinger a ridicat audienţa în picioare cu hiturile lansate solo şi cele pe care le-a cântat alături de Pussycat Dolls. 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur la final. În ultima seară este organizat spectacolul „România Centenar"

02 Sep 2018 704

Cerbul de Aur 2018. James Blunt, Horia Brenciu şi Delia au făcut senzaţie în a treia zi de festival. Toate biletele au fost vândute

01 Sep 2018 839

Ediția aniversară a Festivalului Cerbul de Aur 2018 a debutat pe scena din Piața Sfatului din Brașov. Cine a urcat pe scena festivalului în prima seară

30 Aug 2018 777

Stiati ca...? O cunoscută cântăreață din România împlinește 47 de ani

01 Jun 2018 874

Monica Anghel s-a născut de Ziua Internaţională a Copilului

01 Jun 2017 1608

Melodia zilei Paula Seling - Oameni de zăpadă

28 Dec 2015 2361

Melodia zilei Paula Seling - Trei păstori

24 Dec 2015 1455

Ştiaţi că...? Margareta Pâslaru este născută în aceeaşi zi cu Angela Similea

09 Jul 2015 5195

Știați că La mulți ani, Monica Anghel!

01 Jun 2015 2446

Melodia Zilei Paula Seling - Trei păstori

18 Dec 2014 1409

Ştiaţi că...? Astăzi este ziua cântăreţei Monica Anghel

01 Jun 2014 1246

Melodia zilei Corina Chiriac - Cerbul de aur '71

20 Feb 2014 1022

Litoral TV Proconsul a concertat într-un club din Constanța

15 Dec 2013 1616

Agentia de presa mondena Paula Seling revine la Cerbul de Aur

21 Jun 2010 690

Agentia de presa mondena Annamari Dancs - "Imi doresc sa cant cu Dan Bittman!"

28 May 2010 517