Trofeul ”Lantul Mânuțelor Fericite” - festivitate de premiere

Asociaţia Logopezilor din România, Filiala Constanţa, iniţiatorul proiectului educativ "Lanţul mânuţelor fericite”, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa - parteneri în implementarea acestuia, se bucură de doi ani de participarea numeroasă şi implicarea deosebită a elevilor şi preşcolarilor, a cadrelor didactice, şi, inclusiv, a părinţilor. Astfel au hotărât, ieri, să tragă linie şi să sărbătorească cea de-a doua ediţie a Festivităţii de premiere a proiectului ,,Lanţul mânuţelor fericite”, la Colegiul de artă Regina Maria.
Proiectul implică 51 de unități școlare, minim 2500 de copii, minim 200 cadre didactice, asistenți medicali și medici școlari.
În cea de-a doua ediţie a proiectului au fost abordate diverse activități-concurs, pe lângă hepatita A, scarlatina şi tuberculoza. Fiecare activitate concurs a avut un regulament riguros. Anul acesta, în cadrul festivității, au fost premiate cinci activităţi concurs, care, evident, au fost selectate pentru că au respectat cu stricteţe regulamentul.



sursa foto: desprecopii.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.