TTS a redistribuit părțile sociale ale asociatului decedat, Vasile Manea

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea asociaților societății TTS, conform căreia au fost redistribuite părțile sociale are unuia dintre asociați, în urma decesului celui din urmă. 

Astfel, potrivit publicării deciziei, în data de 12 septembrie, Adunarea Generală a Asociaților societății TTS (Transport Trade Services) SA, cu sediul în București, reprezentată de președintele Mihăilescu Alexandru Mircea, Pistolea Anca Raluca și Bărbulescu Dan Nicolae , asociați ai TTS Operator SRL, au decis redistribuirea părților sociale deținute de asociatul decedat Manea Vasile. Cele 855 de părți sociale, care reprezentau 0,5% din capitalul social al firmei, au fost redistribuite către TTS. De asemenea, moștenitorii vor primi contravaloarea părților redistribuite, în valoare de 34.200 de lei.

Totodată, Bărbulescu Dan Nicolae a renunțat la toate drepturile și obligațiile ce decurg din calitatea de asociat începând cu data publicării deciziei.
 
TTS este o companie de transport marfă, fondată în 1996, care activează pe piaţa transporturilor multimodale din Europa de Est. Transport Trade Services (TTS) și Cargill au investit 15 milioane euro în terminalul pentru cereale Canopus Star, aflat în portul Constanţa.

Sursa foto: facebook.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Portul Constanța Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Decirom de către TTS SA

20 Jun 2023 2000

Port Constanța Decirom SA Constanța, cumpărat de grupul TTS SA. Tranzacție de 21,8 milioane euro

25 May 2023 3436

Afacerile de materii prime sunt afaceri de transport Comvex SA și TTS derulează o operațiune care pune Portul Constanța, din nou, pe harta lumii

26 Oct 2022 1820

Grupul TTS și COMVEX Operațiune în premieră pentru portul Constanța

24 Oct 2022 2157

Modificări în actul constitutiv al SC Cargo Trans Vagon SA. Printre fondatori, şi o societate din Constanţa

11 Jul 2017 4408

Schimbări în conducerea Transport Trade Services SRL

03 Oct 2014 3260