TulceaBărbat acuzat de tentativă de omor

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul George Coroancă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor, loviri și alte violențe, încăierare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
La data de 14 septembrie, inculpatul (aflat în stare de reţinere) a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Din referatul cu propunere de arestare preventivă au rezultat următoarele: la data de  6 septembrie, pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane aflate în centrul oraşului Măcin, din judeţul Tulcea, inculpatul George Coroancă a lovit victima cu o bâtă în zona capului, producându-i acesteia o infirmitate fizică permanentă. De asemenea, inculpatul a lovit și alte două persoane vătămate, a distrus bunuri și a tulburat grav ordinea și liniștea publică, fiind necesară intervenția agenților de poliție la fața locului.  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.