Turişti izolaţi în Vâlcea Drumul către staţiunea Voineasa, deblocat parţial

Drumuri blocate, maşini luate de viitură şi gospodării inundate au fost primele raportări către prefectura Vâlcea, făcute duminică seara, de la instalarea codului portocaliu în judeţ, transmite rtv.net.

"Avem un drum blocat total, DN7A, cinci microbuze au rămas în trafic la 5 km de Voineasa. Am rugat un proprietar de pensiune să cazeze pe cei aproximativ 120 de oameni peste noapte, pentru că nu sunt şanse de a debloca rapid acest drum. Şi DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu este blocat parţial, în zona Brezoi, un bolovan s-a prăbuşit pe carosabil şi se circulă alternativ, până când cei de la Drumuri Naţionale vor interveni să elibereze şoseaua", a declarat, azi-noapte, prefectul de Vâlcea, Dumitru Cornoiu, potrivit Agerpres.

Iată situaţia la această oră, comunicată de Centrul Infotrafic al Poliţiei Române:
 
În judeţul Vâlcea, pe DN7A, între localităţile Malaia și Voineasa, după ce lucrătorii de la drumuri au curăţat parţial partea carosabilă de noroiul şi pietrele aduse de viituri, a fost reluată circulaţia autoturismelor, pe unele porţiuni doar pe o bandă. În cursul zilei de astăzi, traficul rutier va fi reluat normal.
 
Pe DN7, în județul Vâlcea, la kilometrul 159+530 de metri, în zona Milcoiu, din cauza unei alunecări de teren s-a rupt un zid de sprijin, o parte din acesta căzând pe partea carosabilă. Este blocată prima bandă a sensului de deplasare Pitești – Râmnicu Vâlcea, traficul rutier desfăşurându-se normal, pe a doua bandă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.