Turul Faptelor bune – 2.217 de Kilometri pe bicicletă pentru copiii defavorizaţi Cătălin Vătămănelu ajunge, astăzi, la Constanţa

Un ieşean în vârstă de 36 de ani, Cătălin Vătămănelu, a pornit în „Turul Faptelor Bune” pe 29 septembrie, din Iași, pentru a susţine copiii din centre sociale care doresc să practice ciclismul. După ce a parcurs peste 1.700 de kilometri pe bicicletă, astăzi, ajunge la Constanţa. Cătălin şi-a propus să străbată în total 2.217 kilometri pe bicicletă, în decursul a două săptămâni, pentru a promova integritatea individuală, solidaritatea colectivă şi sportul. Totodată, prin acest efort, vrea să strângă peste 15.000 de lei, sumă care va fi folosită pentru achiziţionarea a 10 echipamente şi a 10 cursuri de ciclism pentru copiii defavorizaţi din centre sociale din Iași.

„Turul Faptelor Bune” este organizat cu sprijinul companiei de credite de consum Provident Financial România, în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Iaşi şi Bike Mania Iaşi. Traseul străbatut de Cătălin pe bicicletă până acum este alcătuit din 11 orașe: Botoşani, Suceava, Bistriţa, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Pitești și București, iar după Constanţa, urmează să ajungă la Tulcea, Galaţi, Bacău şi Iaşi. Pe parcursul „Turul Faptelor Bune”, Cătălin Vătămanelu organizează întâlniri cu comunităţile locale din fiecare oraş şi cu angajaţii şi agenţii Provident pentru a discuta despre integritate, solidaritate şi sport.

De asemenea, Cătălin s-a implicat în numeroase acţiuni sociale organizate în comunitatea ieșeană, dintre care cea mai cunoscută este Swimathon unde, timp de trei ani consecutiv, a strâns donaţii importante pentru copiii din centre sociale. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.