UDTTMR sărbătoreşte Kurban Bayram

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România (UDTTMR) a organizat, în această perioadă, o serie de acțiuni cu prilejul sărbătorii de Kurban Bayram.

Tot cu prilejul Kurban Bayram-ului, UDTTMR a oferit peste 2.000 pachete cu dulciuri copiilor din comunitatea tătară. Dulciurile au fost oferite sub formă de sponsorizare de firma Ülker România.
 
Mâine, 4 octombrie, în prima zi de Kurban Bayram, între orele 16.00 – 18.30, UDTTMR în colaborare cu Fundația Tuna și Primăria Constanța, organizează o amplă manifestare în Parcul de la Casa de Cultură, unde se vor împărți 4.000 de kebap-uri. Invitația este adresată tuturor constănțenilor, indiferent de religie sau etnie. Tot sâmbătă seara, în clubul LUV din Mamaia va avea loc tradiționalul toplantî, petrecere pentru tineri, iar duminică, 5 octombrie, începând cu ora 17.00, va avea loc la Restaurant TEN – Complex Colonadelor și o acțiune cu specific tătăresc destinată cu precădere familiștilor.
 
Anul acesta Kurban Bayram-ul sau Sărbătoarea Sacrificiului se sărbătorește în perioada 4 – 7 octombrie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Musulmanii din România celebrează Kurban Bayram-ul Pachete cu alimente pentru familiile nevoiaşe, oferite de Muftiat şi de UDTTMR

24 Sep 2015 4550

Oaspeţi de seamă la sărbătoarea Kurban Bayram organizată de UDTTMR la Constanţa (galerie foto)

06 Oct 2014 1856

Sărbătoarea Kurban Bayram, organizată de UDTTMR în Constanţa, prilej de binefaceri

04 Oct 2014 2767

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România marchează în perioada 4-7 octombrie, „Kurban Bayramı”

03 Oct 2014 2103