Stiri calde

Un an de la carnagiul de pe şoseaua dintre Constanţa şi Tulcea Şapte morţi printre care şi unul dintre cei mai bogaţi romi din ţară (galerie foto + video)

Accident rutier fără precedent în Dobrogea! Aşa a fost catalogat atunci de specialiştii din poliţia Rutieră.
Şapte persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte opt (printre care şi doi copii de 3, respectiv 10 ani) au fost în stare foarte gravă după ce maşinile de lux în care se aflau au fost distruse pe drumul care leagă Tulcea de Constanţa.
Unul dintre decedaţi a fost prinţul romilor din Teleorman, Dan „Finuţu", naşul de cununie al lui Ambasador, unul dintre fiii lui Bercea Mondial. Direcţia Rutieră arata atunci că accidentul poate fi considerat cel mai grav din ultimii trei ani la nivel naţional.
 
Cine a murit
 
Lista celor decedaţi este deschisă de Valentin Prepeliţă şi este continuată de Marian Trandafir, Dan Stan, Mariana Bureaţă, Memet Osman, Memet Botică Marei şi Ali Zarzara.
Oficialii Inspectoratului General al Poliţiei Române arată că, în jurul orei 21.30, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Tulcea, a condus un BMW, proprietate personală, pe DN22 (E87). În momentul în care a ajuns la kilometrul 184 + 953 de metri, în afara municipiului Tulcea, s-a angajat în depăşirea unei alte maşini, condusă de un bărbat de 30 de ani, din acelaşi oraş, însă nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare faţă de aceasta. Ulterior, BMW-ul a acroşat cea de a doua maşină, după care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în decor. După acroşare, conducătorul automobilului depăşit a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 44 ani, din capitală, care circula regulamentar. „Bilanţul acestui accident cutremurător: şapte persoane şi-au pierdut viaţa (21, 23, 25, 27, 40, 43 şi 44 de ani), iar alte opt (printre care şi doi copii de 3, respectiv 10 ani) erau în stare foarte gravă", conform Poliţiei Rutiere. Oamenii legii mai arătau că într-unul dintre automobile se aflau 9 persoane, iar şoferul de 21 de ani care a produs accidentul nu deţinea permis de conducere.
 
Ce spunea presa locală
 
Jurnaliştii de la Adevărul de Tulcea susţineau că lista celor decedaţi este deschisă de Valentin Prepeliţă şi continuată de Marian Trandafir din BMW (la volan se afla Valentin Prepeliţă), Dan Stan şi Mariana Bureaţă din Audi A8 (la volan se afla Dan Stan), Memet Osman şi Memet Botică Marei (fraţi), respectiv Ali Zarzara din Audi A6 (la volan se afla Amet Başne). La rândul lor, cei de la Adevărul de Alexandria arată că Dan Stan, cunoscut ca şi Dan „Finuţu", „era originar din comuna Buzescu, judeţul Teleorman. Averea acestuia se ridică la peste 4 milioane de euro. Finuţu a devenit celebru după ce şi-a ridicat în Buzescu o vilă care copiază întocmai clădirea Judecătoriei din Caracal. Pe faţadă, acolo unde pe clădirea originală scria „Judecătorie", ţiganul a scris „Dan Finuţu - 2003". Se spunea că Dan Finuţu şi-a ridicat vila după ce instanţa din Caracal a fost singura care l-a condamnat, cu mai mulţi ani în urmă. (...) Dan Finuţu deţine un en-gros în Alexandria şi are mai multe firme prin toată ţara. (...) Finuţu avea legături cu Bercea Mondialu din Slatina, ţiganul din Buzescu fiind naş de cununie la nunta lui Ambasador, unul dintre fiii lui Bercea", conform Adevărul de Alexandria.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Taxa de folosire a tramei stradale din Constanţa intră din nou în circuit

26 Aug 2019 33

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 august 2019

26 Aug 2019 116

Avarie în Constanţa. Trafic restricţionat pe strada B.P. Hasdeu

26 Aug 2019 99

„Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“ se prelungeşte cu o zi! (Galerie foto)

26 Aug 2019 97

Accident rutier cu o victimă, spre localitatea Cumpăna

26 Aug 2019 223

Accident pe A2, între Cernavodă şi Medgidia. Trafic îngreunat.

26 Aug 2019 302

Jandarmeria Constanţa Asigurarea ordinii publice la meciul de azi dintre Farul Constanţa – Petrolul Ploieşti

26 Aug 2019 207

Primăria Constanţa Taxe pentru oficierea căsătoriilor. Iată când acestea nu se percep

26 Aug 2019 305

Duminica neagră în România. Cu maşina în canal. Doi morţi. Unul prins sub maşină

26 Aug 2019 977

Hărţile disponibile de la Constanţa Ministerul Transporturilor doreşte actualizarea hărţilor de zgomot pentru CFR

26 Aug 2019 136

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților, de acord cu anularea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța

26 Aug 2019 157

Frontiera Tomis Constanţa a triumfat în Cupa Federaţiei la oină. La competiţia de la Hârlău au fost prezenţi şi profesorii nepalezi (galerie foto)

26 Aug 2019 367

Boxer la CS Farul Constanţa Alexandru Buleu, pe locul întâi la turneul internaţional din Republica Moldova

26 Aug 2019 510

Un investitor doreşte să ridice două blocuri noi în zona Campusului „Ovidius“, din Constanţa

26 Aug 2019 391

Blocul de şapte etaje ridicat de GEC International Spedition în zona Taberei de Copii Năvodari, supraetajat. Iată ce a transmis Agenţia de Mediu!

26 Aug 2019 270