Un argentinian a fost arestat pentru că-și ținea soția și fiul autist într-o cușcă

Un argentinian în vârstă de 66 de ani a fost arestat după ce autoritățile au descoperit că-și ținea de mai mulți ani soția și fiul care suferă de autism închiși într-o cușcă și îi hrănea cu mâncare pentru câini, conform unui material publicat de MIA. Din când în când, pentru a-și "relaxa" fiul, argentinianul Eduardo Oviedo îl punea pe acesta să inhaleze vapori de benzină, spune Agerpres.
Tabloul condițiilor în care erau ținute victimele este parcă desprins din filmele de groază. În interiorul cuștii confecționate din cărămizi, lemn și bare de fier se aflau pungi cu excremente umane, resturi de mâncare pentru câini, seringi folosite, canistre de benzină, lacăte, lanțuri și bucăți de funie folosite probabil pentru a-i lega pe cei doi. "Este o poveste de groază. Dacă intri în această casă vezi ce înseamnă adevărata nebunie", a comentat o sursă din rândul anchetatorilor.
Suspectul Eduardo Oviedo este un fost lucrător în construcții. Soția sa, 61 de ani, are anumite probleme psihice, iar fiul său are 32 de ani, suferă de autism și abia dacă vorbește. Oviedo îi hrănea pe cei doi printre zăbrelele cuștii în care îi ținea închiși. Poliția a descoperit această casă a ororilor, aflată în stațiunea Mar del Plata, în urma unor informații primite de la rude și de la vecinii argentinianului.
Eduardo Oviedo a fost arestat și va fi pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de răpire, tortură, tratamente degradante și ținere în sclavie. Suspectul va fi supus unei evaluări psihiatrice. Dacă va fi găsit vinovat, ținând cont de circumstanțele agravante pe care le prezintă acest caz, Oviedo ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.
Argentinianul are și alți copii care locuiesc în același cartier însă s-au temut de tatăl lor și au păstrat tăcerea o lungă perioadă de timp. Până la urmă însă ei s-au adresat poliției. Deocamdată nu se știe cu exactitate câți ani și-a ținut soția și fiul autist în aceste condiții. Ambele victime au fost internate sâmbătă într-un spital.
Una dintre norele lui Oviedo l-a descris pe acesta ca fiind un bărbat extrem de violent ce recurgea deseori la amenințări. "Odată a venit la noi cu o macetă în mână pentru că l-am rugat să-și spele soția și fiul cu handicap", a declarat nora a cărei identitate este protejată.
Eduardo Oviedo nu a opus rezistență arestării și respinge toate acuzațiile ce i se aduc.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz de sclavie în județul Brașov Un copil, ținut în cușcă și exploatat la stână

03 Apr 2024 509

Mesaj Ro-Alert! Doi lei au scăpat din cușcă de la o Grădină Zoologică din România

09 Jun 2022 1200

Caz cutremurător în Sighetul Marmației ”Nu am avut bani să îl îngrop” susține tatăl băiatului de 14 ani ținut mort într-un sac în cușca câinelui

24 May 2022 1342

Caz șocant în județul Maramureș Trupul unui copil de 14 ani, decedat de mai bine de o lună era ținut ascuns în cușca unui câine

24 May 2022 1460

Horoscop pentru marți, 12 aprilie 2022. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

12 Apr 2022 1204

Echipe din toată lumea se vor întrece, la Constanţa, la Cupa Intercontinentală la padbol

15 Mar 2017 2597

Plaja Iaki din Mamaia Steaua - Dinamo, derby si la padbol!

06 Aug 2015 4032

Banc Maria si gorila

23 Jul 2015 1973

Centrul natura AMORTEALA

25 Feb 2015 1931

Bancul zilei Cu ochii-n sân

10 Oct 2014 1994

Banc Iepuraşul vecinilor

02 Sep 2014 2111

Lupte în cuşcă Cătălin Căşaru şi Robert Orbocea, din Constanţa, învingători la gala „Bătaie ca-n Las Vegas“ (galerie foto)

06 Aug 2014 7074