Un Audi A4, furat din Italia, a fost descoperit la Ostrov

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Punctul de trecere a frontierei Ostrov un autoturism marca Audi A4 declarat furat de autorităţile din Italia, pe care un cetăţean bulgar intenţiona să-l scoată din ţară.
 
Ieri dimineaţă, în jurul orei 19.30, în P.T.F. Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean bulgar, în vârstă de 50 de ani. Acesta călătorea ca pasager într-o autoplatformă pe care era transportat un autoturism marca Audi A4. Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este căutat de autorităţile din Italia, fiind declarat furat.
 
Cetăţeanul bulgar a declarat că a cumpărat autoturismul din România, de la un cetăţean român, fără a cunoaşte faptul că acesta figurează ca fiind furat.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării autoturismul, evaluat la aproximativ 13.000 de lei, care a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Ostrov în vederea continuării cercetărilor şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă metodă de furat! Nu opriți dacă o mașină cu numere străine vă face semn să opriți!

20 Jul 2015 1659

Ar fi furat din mai multe autoturisme Procurorii constănţeni îl cercetează pe Mihai Făgădaru

26 Sep 2014 2777

Un Audi A4 căutat în Spania, descoperit în vama Negru Vodă

02 Sep 2014 1872