Scandal la Lumina Un bărbat ar fi amenințat cu arma două persoane

 
Poțiștii din Lumina fac cercetări pentru elucidarea exactă a împrejurărilor în care, sâmbătă seara, în localitate ar fi avut loc un conflict între trei bărbați, unul dintre aceștia fiind bănuit că i-a amenințat pe ceilalți doi cu pistol cu bile de cauciuc.
 
Concret, în jurul orei 22.00, polițiștii au fost sesizați de un cetățean că în fața casei vecinului său are loc o altercație între acesta și ceilalți doi bărbați. La sosirea polițiștilor, conflictul era stins. Până în prezent, oamenii legii au stabilit că trei copii au aruncat un câine mort în șanțul din fața casei primului bărbat. Acesta i-a certat și chiar i-a determinat să ia animalul de acolo și să îl arunce altundeva.
 
Se pare că cei mici au povestit acasă cele întâmplate, iar părinții lor au mers să-i ceară socoteală proprietarului casei. Atunci a izbucnit conflictul. Niciunul dintre cei implicați nu a dorit, însă, să depună plângere, cel puțin până acum. Polițiștii au stabilit că bărbatul deține legal arma neletală și fac cercetări pentru a afla dacă el i-a amenințat cu pistolul pe ceilalți doi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La incident a fost prezent și un copil Scandal în Lumina! Motivul pentru care o femeie a avut nevoie de ajutorul Poliției

05 Jan 2023 3862

Judeţul Constanţa Ordin de protecţie provizoriu, emis unui bărbat care şi-ar fi agresat fizic mama

08 Aug 2019 1854

Preşedintele interimar al organizaţiei municipale a ALDE Constanţa, Daniel Learciu susţine că nu se denunţă protocolul PSD-ALDE

12 Mar 2017 5456

Scandal la Ovidiu! Unul dintre suspecţi a fost arestat preventiv

11 Mar 2017 2797

UPDATE 1. Trafic blocat la Lumina! Oamenii din apropiere vor să ajungă acasă și fac scandal (galerie foto)

17 Jan 2017 8773

Scandal şi presupuse ameninţări cu arma, la Lumina

13 Jul 2015 2017