Stiri calde

Un bărbat din Cernavodă, condamnat la închisoare, dat în urmărire generală, depistat de poliţişti

 
Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 24 - 30 august poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 167 de persoane date dispărute, dintre care 104 minori.
De asemenea, în această perioadă au fost depistate 48 de persoane urmărite în baza unor decizii ale instanţelor. Dintre acestea, 29 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, şase aveau mandate de arestare preventivă, zece erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar trei persoane aveau sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate.
Între persoanele depistate de poliţişti în ultimele două săptămâni se află un tânăr de 27 ani din oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa, care se sustrăgea executării unei pedepse de zece ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, şi un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Drăgăneşti, judeţul Prahova, care se sustrăgea arestării preventive pentru infracţiunea de viol. De asemenea, printre cei prinşi de poliţişti se află un tănăr de 24 de ani, din localitatea Bălţaţi, judeţul Iaşi, care se sustrăgea arestării preventive pentru vătămare corporală gravă, faptă comisă pe teritoriul Germaniei. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbaţi bănuiţi de furt, reținuţi de polițiștii constănțeni

15 Jan 2019 243

Un tânăr din Cernavodă, arestat. Este bănuit de infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale a adulţilor, săvârşite în Atena

21 Sep 2018 828

Judeţul Constanţa Bărbat cu mandat european de arestare, depistat de poliţişti

20 Sep 2018 399

UPDATE Judeţul Constanţa Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe podul Anghel Saligny din Cernavodă!

01 Sep 2018 1870

Tentativă de suicid în Cernavodă!

08 Aug 2018 492

Anchetă ITM cu privire la accidentul de la Mircea Vodă în care a murit un angajat al CNE Cernavodă

28 Jul 2018 925