Un bărbat s-a răzbunat pe cel care a depus mărturie împotriva lui. Victima lovită cu pumnii şi picioarele de agresor

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, în urma investigațiilor efectuate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi procurorii D.I.I.C.O.T..

Acesta ar fi agresat o persoană ce a depus mărturie într-un dosar penal privind traficul de etnobotanice.
 
Potrivit IGPR, la data de 30 mai a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, al poliţiştilor din I.P.J. Alba şi al jandarmilor, au efectuat 4 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane din Alba Iulia şi Stremţ, judeţul Alba, bănuite de efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 83 de pliculeţe cu substanţă vegetală uscată, dispozitive pentru mărunţit substanţă vegetală, cântare electronice de mare precizie, 5.300 de lei, precum şi telefoane mobile şi laptopuri ce se pare că au fost folosite în activitatea infracțională.
 
Poliţiştii au pus în executare 4 mandate de aducere şi au audiat, în calitate de martori, 25 de persoane ce ar fi cumpărat astfel de substanţe interzise, de la persoanele vizate de anchetă.
 
Au fost reţinute 3 persoane, iar ulterior, Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a uneia dintre aceste persoane, măsura arestului la domiciliu faţă de o altă persoană şi măsura preventivă a controlului judiciar, faţă de cea de-a treia persoană.
 
Având în vedere faptul că unii dintre martorii audiați au dat declarații împotriva celor 3 persoane cercetate, un bărbat, de 29 de ani, din Alba Iulia, fiul uneia dintre persoanele vizate de anchetă, i-ar fi amenințat şi agresat pe unii dintre martori.
 
Din cercetări a rezultat că, în seara zilei de 6 iunie a.c., în timp ce se afla în faţa blocului în care locuieşte, unul dintre martori ar fi fost lovit de bărbat, cu pumnii şi picioarele, în scopul răzbunării, pentru declarația dată în faţa anchetatorilor, în dosarul penal în care este cercetat şi tatăl său.
 

Procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba au luat, faţă de bărbat, în aceeași zi, măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată a dispus, faţă de acesta, măsura controlului judiciar.
 
La data de 14 iunie a.c., Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestaţia D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba şi a dispus măsura arestării preventive a bărbatului, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției.
 

”Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara” - au transmis .

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru persoane arestate de Tribunalul Constanța, la cererea procurorilor DIICOT! (MINUTĂ)

28 Mar 2024 828

Femeie din Tulcea acuzată de viol asupra unui minor! Cazul ajunge la Constanța

27 Mar 2024 473

DIICOT acuză – trafic de droguri la Constanța! Iată cine sunt cei 10 cercetați de procurori

26 Mar 2024 1054

VIDEOProcurorii DIICOT cutremură țara! Se fac zeci de percheziții, inclusiv la Constanța!

26 Mar 2024 793

UPDATE. Persoane reținute de DIICOT Constanța pentru trafic internațional de droguri (FOTO+VIDEO)

22 Mar 2024 1342

Cinci suspecți reținuți pentru camătă și șantaj! Polițiștii BCCO Constanța au participat la descinderi (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 681

SPIT Constanța cere insolvența Balcan Logistic SA! Firma, parte responsabilă civilmente într-un dosar DIICOT cu un presupus prejudiciu de 180 de milioane de euro

20 Mar 2024 692

Trei persoane reținute la Tulcea pentru trafic de droguri! Ce au stabilit procuroriii DIICOT (GALERIE FOTO)

20 Mar 2024 637

DIICOT acuzații oficiale Trafic de droguri de mare risc la Constanța

19 Mar 2024 544

IGPR Acțiuni pentru combaterea criminalității organizate (VIDEO)

16 Mar 2024 414

Mihai Marius Aurel (Pitbull) și Rafte Daniel, trimiși în judecată de DIICOT

15 Mar 2024 673

Constanța! 9 persoane reținute de DIICOT! Oficial (FOTO+VIDEO)

15 Mar 2024 4011

Finul lui Adrian Mutu, reținut înainte de nuntă pentru trafic de droguri

10 Mar 2024 630

Milioane de dolari în criptomonede Mascații din Constanța au participat la un mega dosar DIICOT! Oficial (VIDEO)

10 Mar 2024 2854

Aproape 95.000 de euro K1 Tot SRL, din București, va face curățenie în sediile CERONAV din Constanța și Galați! (DOCUMENT)

09 Mar 2024 630