Un bebeluș a fost înjunghiat de 14 ori și îngropat în pământ! Cum a fost descoperit de o femeie…

Se spune că lumea este plină de ciudățenii. Și deşi ne așteptăm să auzim despre lucruri ciudate, sunt situații în care ”viața bate filmul”! Astăzi am aflat despre cazul unei femei din Thailanda care a avut parte, în februarie, de o experiență demnă de filmele SF.

Aflată în apropierea unui copac, aceasta a auzit sunete bizare care semănau cu țipete unui copil.  Femeia s-a apropiat de copac și a observat ceva ciudat la rădăcina lui. Dintr-un soi de curiozitate care nu îi dădea pace, ea a început să sape. La un moment dat, femeia a văzut piciorul unui copil. Speriată, a început să sape cu mâinile în pământ până a reușit să–l scoată pe micuț din pământ.

Femeia a rămas șocată. Micuțul fusese înjunghiat de 14 ori și îngropat, dar era încă în viață!!! Ea a dus imediat copilul de câteva luni la spital, unde a primit tratament. Acum, bebeluşul se află în afara oricărui pericol, potrivit celor de la theriflebird.com​.

Polițiștii au încercat să identifice urmele din jurul copacului. Ei au deschis dosar penal și continua cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat.

O să vedeți în poză cum arată acum puștiul care a avut zile și a fost salvat de dorința lui de a trăi și de curiozitatea unei femei inimoase!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.