Un constănţean, prins de poliţişti conducând un Mercedes ML, declarat furat de autorităţile din Olanda

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Negru Vodă - judeţul Constanţa un autovehicul marca Mercedes ML care era căutat de autorităţile olandeze, figurând în bazele de date ca fiind furat.
 
Ieri, în jurul orei 14.00, în PTF Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român N.Z., în vârstă de 58 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, care conducea un autovehicul marca Mercedes ML cu numere de R. Bulgaria.
 
Verificările efectuate în bazele de date de către poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul în cauză era căutat de autorităţile din Olanda, acesta fiind declarat furat.
 
Faţă de cele constatate, conducătorul auto a declarat că a achiziţionat autovehiculul fără a avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.
 
Autoturismul, evaluat la aproximativ 11.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Negru Vodă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 Cod Penal.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vacanță de coșmar pe litoral Și cu mașina zdrobită și cu concediul stricat după un accident între Tuzla și Costinești (galerie foto+video)

13 Jul 2021 9425

Accident rutier grav între Tuzla și Costinești. Implicate un BMW, și un Mercedes, primul rostogolindu-se de trei ori. Două victime (galerie foto+video)

05 Jul 2021 9408

Tudorel Gurgu, primarul ales al comunei Ciobanu, declarație de avere

17 Oct 2020 5264

UPDATE Accident rutier grav în Mamaia. La Hotel Doina. Un stâlp de electricitate culcat de un bolid. Şoferul plecase la spital (galerie foto+video)

12 Apr 2019 12372

Băiat de 17 ani din Constanţa, accidentat pe strada Aurel Vlaicu

02 Nov 2015 1790

Un pieton a fost accidentat, la Valu lui Traian

17 Sep 2015 1466

Proprietarul limuzinei care a ars pe strada Dumbrava Roşie deţine hotelul Maryotis Dumitru Pufleanu exclude că maşina i-a fost incendiată

12 Jul 2014 4352