UPDATE 2. Protestatarul a coborât de pe sediul instituţiei Un constănţean s-a urcat pe clădirea Consiliului Superior al Magistraturii (video)



Protest extrem la instituţia care supraveghează justiţia. În acest moment, un bărbat, care este din Constanţa, s-a urcat pe clădirea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Totodată, mai sunt şi alte 20 de persoane care protestează în faţa CSM.

Cezar Avramuță, este cel care s-a urcat pe clădirea CSM De asemenea, el este cel care a intrat în greva foamei, în anul 2012, la Palatul Cotroceni. Cezar Avramuţă este protestatarul de serviciu care şi-a făcut apariţia atât la manifestări pro-Adrian Năstase, cât şi la protestele la adresa preşedintelui, ieşind întotdeauna în evidenţă prin tot felul de ipostaze.

În iunie 2012, sediul DNA era asaltat de un om care ţinea strâns în mâini steagul României. Cauza: punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei în cazul lui Adrian Năstase.

Era acelaşi Cezar Avramuţă care a fost văzut în nenumărate rânduri în Piaţa Universităţii, încă de la începutul anului, atunci când a avut loc una dintre cele mai mari manifestări din acest an.

Pe 19 iulie 2012, bărbatul protesta fără autorizaţie în faţa sediului de campanie al lui Traian Băsescu, preşedintele suspendat la acea vreme.

Avramuţă s-a făcut remarcat şi la nunta Elenei Băsescu. Acesta parcă era liderul mulţimii anti-Băsescu, formată din 200 de oameni. Întoteauna ieşea în faţă şi nu s-a oprit nicio clipă din scandarea lozincilor.

În clădire, în acest moment sunt ministrul Justiţiei şi şefa Înaltei Curţi.

Poliţiştii şi negociatorii intervin în aceste momente.

UPDATE 2, ora 14.32


Cezar Avramuță a coborât de pe sediul CSM după aproximativ două ore.

Cel mai probabil, el va primi o amendă pentru tulburarea liniştii publice.

UPDATE 1, ora 13.51

„Dreptate pentru Rarinca", strigă bărbatul urcat pe sediul CSM.

Oamenii scandează lozinci împotriva preşedintei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, şi cer să i se facă dreptate Marianei Rarincă.



Citeşte şi Cine este Stegarul dac. Protestatarul care nu lipseşte de la nicio manifestare anti Băsescu este din Constanţa

Se organizează miting de susținere pentru atacatorul președintelui



 


Sursa video: România TV

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lia Savonea, şefa CSM, vrea să calmeze spiritele. Kovesi - justiţia din România este într-un punct foarte greu Procurorii din Constanţa decid azi dacă vor continua greva

04 Mar 2019 2195

Zeci de magistrați participă la un protest tăcut în faţa Curţii de Apel Bucureşti

16 Sep 2018 1477

Ce soluţii are ministerul Justiției pentru grefierii care protestează

07 Oct 2016 2227

„Vreţi medalii, dar ne trataţi ca pe nişte sclavi!”

14 Aug 2016 2163

Peste 400 de magistrați au semnat memoriul Protest față de modificările pe care CSM vrea să le aducă legilor justiției

28 Jul 2015 1808

Mai mulţi judecători şi procurori din Constanţa se opun modificării legii privind statutul magistraţilor (document)

28 Jul 2015 3492

S-a urcat pe clădirea CSM Constănţeanul Cezar Avramuţă a protestat din nou

03 Jun 2015 1698