Un convoi de tehnică militară se îndreaptă către Mihail Kogăniceanu Zeci de tancuri şi blindate sosesc în județul Constanța

Un convoi de tehnică militară americană se îndreaptă către Baza Aeriană Mihail Kogăniceanu. Zeci de tancuri şi blindate sunt programate să ajungă acolo în cursul zile de mâine, informează adevarul.ro.

Într-un comunicat de presă Ministerul Apărării Naţionale precizează: „În perioada următoare, pe teritoriul României se efectuează mai multe transporturi de tehnică militară aparţinând Forţelor Terestre Americane dislocate în Europa. Militarii americani şi echipamentele din aceste transporturi vor participa la exerciţii comune cu militarii Armatei României". 

Convoiul militar american a intrat în România prin vama Curtici. Tancurile şi maşinile blindate sunt îmbarcate în trenuri şi au parcurs cea mai mare parte a traseului până la Constanţa pe calea ferată.   

Convoiul va ajunge în Gara Lehliu mâine la ora 05.00 dimineaţa. De acolo se va îndrepta către Medgidia, unde este programat să sosească la ora 10.00.

Mai departe, blindatele şi tancurile vor fi duse tot pe calea ferată până în baza de la Mihail Kogălniceanu, unde sunt aşteptate să ajungă câteva ore mai târziu.  


Sursa: adevarul.ro
Sursa foto: realitatea.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou transport de tehnică militară a ajuns la Baza Mihail Kogălniceanu din județul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Jun 2022 1715

UPDATE. Județul Constanța Un nou transport de tehnică militară a SUA a ajuns în Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu (VIDEO)

24 Feb 2022 2372

Primele convoaie cu tehnică militară SUA au intrat în România (GALERIE FOTO)

09 Feb 2022 1672