UPDATE 1. Nu prezenta urme de violenţă vizibile Un copil din Lumina a fost găsit mort în cadă

 
Un copil din localitatea Lumina, judeţul Constanţa, a fost găsit în stop cardio-respirator în cadă. Băiatul, în vârstă de 11 ani, a fost resuscitat timp de o oră de cadrele medicale. Din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru micuţ.
 
„Un băiat de 11 ani a fost găsit în stop. Ajunşi la faţa locului cadrele medicale au efectuat protocolul de o oră de resuscitare“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), Claudia Tatarici
 
Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut evenimentele. 

UPDATE 1, ora 12.31

„Sesizarea a fost făcută pe 6 decembrie la 21.25 la postul de Poliţie Lumina că într-un imobil se află un minor decedat, în casă, de 10 ani. Urma să facă 11 ani în ianuarie. Era inconştient. Ambulanţa a venit şi l-a resuscitat. La 22.40 s-a constatat decesul. Nu prezintă urme de violenţă vizibile. A fost dus la morgă pentru necropsie. Se întocmeşte dosar penal faţă de faptă pentru ucidere din culpă“, a declarat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanța.




Sursa foto: timisoaraonline.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce spune Poliția despre jandarmul din Lumina găsit mort în garajul locuinței sale

16 Jan 2023 5570

A lăsat în urmă un copil de doar un an Tragedie în Lumina! Un jandarm constănțean a fost găsit mort (FOTO+VIDEO)

16 Jan 2023 11973