Un deputat de Constanţa ia în calcul să se alăture mişcării iniţiate de Geoană şi Vanghelie

Senatorul Mircea Geoană şi primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, au lansat, luni, Noul Proiect Social Democrat "România noastră", alături de şase deputaţi şi doi senatori din partidul condus de Victor Ponta, precum şi de parlamentari din alte formaţiuni politice.
În prezent, se poartă discuţii în vederea atragerii de noi membri în proiectul "garantat" de Geoană şi de Vanghelie. În acest sens, a purtat discuţii şi un parlamentar de Constanţa. Este vorba despre deputatul Colegiului 3, Andrei Răzvan Condurăţeanu.
Contactat telefonic, deputatul Condurăţeanu a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, că nu a decis încă dacă va face pasul către formaţiunea lui Geoană şi Vanghelie, dar că a avut deja discuţii pe această temă: "Nu am încă un răspuns clar, dar da, este posibil să mă alătur acestei noi mişcări", a mărturisit deputatul Colegiului 3.
Andrei Răzvan Condurăţeanu este deputat de Constanţa din decembrie 2012, atunci când a candidat din partea PP-DD. Ulterior, el a trecut în barca UNPR unde, momentan, încă se află.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.