Un fost călugăr din Constanţa, condamnat definitiv A făcut sex cu un alt bărbat, fără să-i spună că are HIV/SIDA

 
S.N. a fost condamnat defeinitiv la 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit.
 
Reamintim că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București l-au reținut pe fostul călugăr N.S., din Medgidia, pentru infracțiunea de tentativă la transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit. Conform procurorilor ce se ocupă de caz se pare că inculpatul a înreținut relații sexuale cu un alt bărbat, fără să-i spună că are HIV/SIDA. Victima sa l-a înjunghiat în momentul în care a aflat la ce risc a fost expusă.  Același călugăr a mai fost cercetat de polițiști în 2012, când ar fi plătit doi adolescenți de 14 ani și 17 ani să întrețină relații sexuale orale cu el.
 
Conform anchetatorilor, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2015, N.S., persoană infectată HIV/SIDA în stadiul C3-SIDA, a întreținut relații sexuale orale și anale neprotejate cu un bărbat, într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei, fără să-i spună că este bolnav „creându-se astfel riscul transmiterii sindromului imunodeficitar dobândit- SIDA”.
 
„Inculpatul S.N. cunoștea din anul 2012 că este infectat cu virusul HIV, din data de 07.08.2012 aflându-se în evidența Spitalului de Boli Infecțioase Constanța ca persoană infectată HIV/SIDA, stadiul C3-SIDA”, potrivit ordonanței de reținere formulată de procurori.
 
Conform unor surse judiciare, S. a fost înjunghiat, în noaptea de 7 noiembrie, de bărbatul cu care a întreținut relații sexuale. Procurorii au demarat o anchetă pentru tentativă de omor și astfel au aflat și că fostul călugăr a întreținut relații sexuale cu persoana care l-a agresat, fără să-i spună că este bolnav. Ulterior, agresorul a fost arestat pentru tentativă de omor. N.S. a fost dus, vineri, la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă, potrivit aceleiași surse.
 
 Pe parcursul termenului de supraveghere, de trei ani, inculpatul a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice sau al Direcţiei de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa pe o perioadă de 100 de zile lucrătoare.
 
Arhiepiscopia Tomisului a transmis în 2012 un comunicat în care se arăta faptul că N.S. a fost stareț al Mănăstirii cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” și „Sfinții Ierarhi Nicolae și Bretanion” din localitatea 23 August, în perioada 1 septembrie 2006 - 2 septembrie 2008, având numele de călugărie Macarie. Conform sursei citate, bărbatul a fost exclus însă din monahism, în noiembrie 2008, pentru mai multe capete de acuzare, printre care neascultarea față de autoritățile bisericești superioare, administrarea cu rea-voință și în mod fraudulos a bunurilor mănăstirii și fals și uz de fals în scopul escrocării bunei credințe ale închinătorilor și pelerinilor după ce declarase o icoană a mănăstirii ca fiind făcătoare minuni.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la IPJ Constanța Intervenție de urgență în zona Arhiepiscopiei Tomisului! Un călugăr a avut nevoie de ajutor. Ce s-a întâmplat

04 Jul 2022 2023

Părintele Daniel Toiu va fi înmormântat la Iași. A slujit în Arhiepiscopia Tomisului 17 ani

12 Feb 2022 6621

Doliu la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. A murit preotul Daniel Toiu

12 Feb 2022 11765

Misiune umanitară a Forţelor Aeriene Române Preotul și călugărul, victime ale exploziei de la mănăstirea Tichilești, transportați cu o aeronavă la Frankfurt

08 May 2021 3083

Imagini de la eveniment Călugărul decedat în urma teribilului accident de la Ciocârlia de Jos, înmormântat astăzi la Adamclisi (galerie foto)

30 Jan 2019 3717

Unde va fi înmormântat călugărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul rutier teribil de la Ciocârlia de Jos, județul Constanța

29 Jan 2019 2824

Constanţa. Tânăr arestat după ce a bătut şi legat un călugăr

23 Mar 2018 2723

UPDATE Caz incredibil la Constanţa. Călugăr lovit şi legat de persoane mascate

11 May 2017 2926

Detalii din spatele uşilor închise Călugăr decapitat - „Victima nu s-a zbătut şi nici nu a ţipat în timp ce i se tăia capul“

23 Aug 2016 10971

Sentinţă definitivă pentru un fost călugăr din Constanţa! Avea HIV, dar a făcut sex cu un alt bărbat

13 Jun 2016 2782

Un călugăr a lovit cu maşina două femei pe o trecere de pietoni din Brăila

06 Mar 2016 2166

​Fostul călugăr Nicolae Sima din Medgidia, reținut pentru că ar fi întreținut relații sexuale fără să spună că are SIDA

04 Dec 2015 2533

Drumul spre iluminare Un călugăr budist a reușit să țină 9 zile un post negru extrem

21 Oct 2015 1764